Ako reagoval Brad Pitt, keď ho dali médiá dohromady s touto mladšou herečkou? Prekvapivo

V roku 2019 sa po boku slávneho herca objavovala Alia Shawkat (32).

12.01.2022 11:00
pitt Foto:
Brad Pitt a Alia Shawkat.
debata

Od rozchodu s Angelinou Jolie síce herec Brad Pitt (58) oficiálne žiaden vzťah nepotvrdil, každá žena, ktorá sa ocitne v jeho blízkosti, je však automaticky americkými médiami označovaná ako jeho nová partnerka. Niečím podobným si prešla aj herečka Alia Shawkat (32), ktorú dávali médiá dohromady s Pittom v roku 2019.

Alia Shawkat Čítajte viac Aha, aká rozkošná pehaňa sa objavuje po boku Brada Pitta

Dvojica sa spriatelila a paparazzi ich pár razy odfotografovali spolu či už na nejakej akcii alebo v reštaurácii. V rozhovore pre magazín „New Yorker“ Alia opísala, ako to celé vnímala jej rodina, ale spomenula aj reakciu Pitta na tieto klebety.

Ako opísala, ju taká zvýšená pozornosť médií veľmi prekvapila, ale Brad Pitt na tieto špekulácie reagoval veľmi pokojne. "Brad o tom nič nevedel,“ opísala v rozhovore na margo klebiet o ich vzťahu v médiách. "Povedala som mu: ‚Vieš o tom, že si každý myslí, že spolu chodíme?‘ A on odpovedal: ‚Je mi to ľúto. Toto sa deje. Ak sa so mnou stretneš, stane sa to.‘

Brad Pitt na archívnej snímke.
Brad Pitt a Angelina Jolie  na Oscaroch v roku...
+5Jennifer Aniston a Brad Pitt na Oscaroch v roku...

Zatiaľ, čo Pitta nechávali tieto fámy chladným, rodina herečky sa o túto tému zaujímala. „Nedávno som bola za mojou starou mamou, otcovou matkou. Žije v tejto krajine už vyše tridsať rokov a stále hovorí málo po anglicky. Je to moslimka z Iraku,“ vysvetľuje Alia Shawkat. „Sedí doma a pozerá svoju tureckú telenovelu. A vedľa nej je položený starý časopis s Bradovou tvárou a mojou tvárou v malom kruhu. A je tam napísané: Bradovo nové dievča!“ Ako ona sama dodala, zostala v rozpakoch, ale jej stará mama sa len zasmiala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...