Opäť sa budú trhať tričká! Tatum sa vráti ako slávny striptér, ale v civile? Ledva ho spoznáte

Kým sa stal filmovou hviezdou, bol celkom obyčajný americký chlapec. Fešák, ktorý vďaka svojmu vzhľadu nemal núdzu o pozornosť žien aj mužov. A využil to napríklad aj tak, že sa živil tancom či dokonca striptízom.

13.01.2022 00:00
shutterstock 1185842548 Foto:
Herec Channing Tatum.
debata

Táto časť minulosti dnes 41-ročného Channinga Tatuma však stále nie je preč – vlastne aj jeho vlastným pričinením. Keď pred pár rokmi priniesol do kín film o skupine mužských striptérov, asi ani sám netušil aký komerčný úspech, ošiaľ divákov, ale aj pozitívne hodnotenia kritikov si vyslúži. Teraz sa Tatum vráti v poslednom, treťom filme zo série Magic Mike.

Producenti už potvrdili, že by v týchto dňoch malo začať nakrúcanie. Hrdina množstva akčných komédií sa opäť objaví v titulnej úlohe, ale dej zatiaľ zostáva zakrytý rúškom tajomstva. Či majú diváci očakávať, že sa štyridsiatnik znovu bude vyzliekať pred kamerou, nevedno – je to však veľmi pravdepodobné. Okrem Tatuma by sa do snímky mal vrátiť aj Joe Manganiello, ale špekuluje sa napríklad aj o herečke Thandive Newton.

Video
VIDEO: Channing Tatum pred pracovným stretnutím v hoteli Bel Air Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Tatuma pred pár dňami zachytili objektívy a kamery paparazzov v americkom Bel Air, kde dorazil údajne na pracovné stretnutie do hotela s rovnakým menom. V prvom momente by ste ho možno ani nespoznali – bol to opäť obyčajný americký muž, oblečený v károvanej oversized bunde, voľných nohaviciach s vreckami a teniskách.

Mnoho fanúšikov zaujíma, ako to vlastne vyzerá s jeho údajným vzťahom s herečkou Zoe Kravitzovou, s ktorou ich bolo v roku 2021 viackrát vídať na verejnosti. Vtedy ani jeden z dvojice nepotvrdil, že by medzi nimi bolo niečo viac ako kolegovský a kamarátsky vzťah – zábery však hovorili čosi iné.

Pozrite si archívnu galériu pri príležitosti 40. narodenín Channinga Tatuma
Channing Tatum, Alex Pettyfer v snímke Magic Mike.
Herečka a moderátorka vyhlásenia cien MTV Movie...
+17Channing Tatum s tehotnou manželkou Jennou...

Kravitz bude mať však plné ruky práce s propagáciou nového filmu Batman, v ktorom stvárnila Mačaciu ženu. Tatuma v najbližších mesiacoch zase čaká premiéra filmu The Lost City, v ktorom si zahral so Sandrou Bullockovou či Bradom Pittom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Magic Mike #Channing Tatum #paparazzi #filmovanie

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....