Ona ako babuška, on s kuklou od starej mamy! Niet divu, že ich blesky skoro oslepili

Sú považovaní za módne ikony a jeden z najštýlovejších párov planéty. Speváčka Rihanna a jej partner ASAP Rocky sa snažili túto povesť potvrdiť aj na nedávnej večeri v Los Angeles.

13.01.2022 00:00
652132055 Foto:
Speváčka Rihanna a jej partner ASAP Rocky si vyrazili na večeru do reštaurácie Giorgio Baldi.
debata (1)

Partnerská dvojica si vyrazila do vychýrenej reštaurácie Giorgio Baldi v Santa Monike, no paparazzov mali, samozrejme, v pätách. Keď vystúpili z terénneho automobilu, aby si to namierili do reštaurácie ku svojmu stolu, na tých pár desiatkach metrov ich doslova oslepili desiatky objektívov a svetlá z kamier reportérov a paparazzov.

Dvojica je už asi na podobné dianie zvyknutá – konieckoncov, aj bežná večera v meste sa v prípade Rihanny a ASAP Rockyho nesie v odevnom štýle, ktorý jednoducho nemožno prehliadnuť. Tentoraz sa speváčka objavila v uliciach v kúskoch z kooperácia luxusných módnych značiek Gucci a Balenciaga. Jej hlavu a vlasy napríklad zahaľovala pod krkom uviazaná šatka s masívnymi logami a speváčka tak úpravou evokovala ruský folklór. Raper a dizajnér ASAP Rocky zašiel ešte ďalej, keď si ku kombinácii vzorovaných odevných kúskov vzal na hlavu štrikovanú kuklu v bielo-žltých tónoch – zjavne tiež model z kolekcie značky Gucci.

Video
VIDEO: Oslepení bleskmi, čo si to len na seba Rihanna s partnerom obliekli? Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Dvojica sa pri každej „verejnej“ príležitosti nestratí z dohľadu – nepochybne aj kvôli svojim neortodoxným módnym voľbám. O tom, či sú aj ľúbivé, už však môžeme viesť ďalšiu diskusiu.

Čo je neoddiskutovateľné, je fakt, že speváčka Rihanna patrí medzi najmocnejšie ženy planéty. Jej vplyv nedávno opäť oficiálne potvrdil aj americký magazín Forbes, ktorý zverejnil zoznam 100 najvplyvnejších žien sveta.

Barbados Presidential Inauguration Čítajte viac Z Rihanny je národná hrdinka! Provokatérkou zostáva, na inaugurácii bez podprsenky

Rihanna sa umiestnila na 68. mieste, čiastočne vďaka svojej kozmetickej rade Fenty Beauty. Umelkyňa minulý rok dosiahla status miliardárky vďaka kozmetickej značke, ktorá zarobila viac ako 550 miliónov dolárov. Jej čistý majetok v súčasnosti podľa outletu predstavuje 1,7 miliardy dolárov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Balenciaga #Rihanna #móda #paparazzi #Gucci #trend #ASAP Rocky

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...