Svarinská, Čvančarová či Polívková! Herecké hviezdy spojila Striedavka

Striedavej starostlivosti o deti sa bude venovať nová česko-slovenská komédia, ktorú pod názvom Striedavka nakrútil minulú jeseň režisér Petr Nikolaev.

14.01.2022 00:00
sestričky 4, sestričky, svarinská, Foto:
Kristína Svarinská.
debata

Ten je podpísaný pod filmy ako Báječná léta pod psa, Príbeh kmotra, Lidice, Vybíjaná. V smutno-smiešnom rozprávaní o radostiach i strastiach života po rozvode a striedavej starostlivosti sa v hlavných úlohách predstavia Martin Hofmann, Kristína Svarinská, Jitka Čvančarová, Anna Polívková a Jiří Vyorálek. Premiéra v kinách je naplánovaná na leto 2022.

Herečka Jitka Čvančarová. Čítajte viac Otužovanie dostalo aj Jitku Čvančarovú! Takto sa zoceľuje v ľadovej vode

Hercov uvidia diváci v úlohách bývalých alebo súčasných partnerov. Jednotlivé postavy majú deti z predošlých aj súčasných vzťahov a striedavo sa o ne starajú so svojimi novými a starými partnermi. Jednou z hlavných úloh pre všetkých je nájsť nového chlapa postave Anny Polívkovej, ktorá v procese partnerského „striedania“ ostala „na ocot“.

Babičku, ktorej v dôsledku nastupujúceho alzheimera začínajú vypadávať myšlienky, stvárnila Eva Holubová. „Skutočná životná láska je niekedy až tá druhá či dokonca tretia v poradí. Pravé partnerské šťastie môže človek nájsť až neskôr na ceste životom,“ hovorí režisér Striedavky. Nová komédia podľa neho ukazuje, že život prináša často rôzne nečakané zákruty.

Kristína Svarinská v tanečnej súťaži Let´s Dance.
Kristína Svarinská s Vladimírom Polívkom vo...
+8Kristína Svarinská vo filme Srdce na dlani.

„A jeho pevnou súčasťou nie sú len súčasné horúce milostné vzťahy, ale aj tie predchádzajúce. Rodín, v ktorých platí heslo ‚moje deti, tvoje deti, naše deti‘, je celkom dosť a na ich fungovanie sme sa rozhodli pozrieť s nadhľadom a humorom,“ dodáva Nikolaev.

„Striedavka by mala byť vtipná, britká, s inteligentnými dialógmi, občas dojímavá. Postavená na ľahkých nohách. Vôbec by však nemala byť hlúpa. Dúfam, že taká bude. Verím, že zo strižne nakoniec vyjde komédia, za ktorú sa nikto z nás nebude musieť ospravedlňovať ani hanbiť,“ vyjadril sa po nakrúcaní predstaviteľ jedného z hlavných hrdinov Martin Hofmann.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská #Jitka Čvančarová

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...