Šok z Hollywoodu! Tento pár snov si dal po 16-tich rokoch zbohom

Jason Momoa a Lisa Bonet boli v Hollywoode dlhé roky považovaní za pár snov. Ale aj tejto rozprávke je zrazu koniec. Pár ohlásil rozchod po 16-tich spoločných rokoch.

13.01.2022 08:42
Jason Momoa  a Lisa Bonet Foto:
Jason Momoa a Lisa Bonet na archívnej snímke.
debata (5)

Jason Momoa (42) a Lisa Bonet (54) sa zoznámili v roku 2005 cez spoločných priateľov v jazzovom klube, preskočili medzi nimi iskry a zamilovali sa do seba. „Áno“ si povedali v októbri 2017. Majú spolu dve dcéry, 14-ročnú Lolu a 13-ročnú Nakoa-Wolf. Predstaviteľ „Aquamana“ a niekdajšia manželka speváka Lennyho Kravitza to už aj oficiálne oznámili svetu v spoločnom vyhlásení prostredníctvom Instagramu.

zväčšiť Jason Momoa  a Lisa Bonet na archívnej snímke. Foto: SHUTTERSTOCK
Jason Momoa a Lisa Bonet Jason Momoa a Lisa Bonet na archívnej snímke.

„Všetci sme pocítili tlak a zmeny v týchto pohnutých časoch. Prebieha revolúcia a naša rodina nezostala mimo nej. Silnieme a rastieme z týchto zmien. Našim rodinám oznamujeme, že v manželstve už ideme oddelenými cestami,“ uvádza sa v spoločnom vyhlásení.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies)

Ako dodali, svoj rozchod neoznámili svetu preto, že ho považujú za dôležitú správu, ale z dôvodu, aby mohli v živote pokračovať čestne a dôstojne ďalej. Zdá sa však, že Jason a Lisa sa rozišli v dobrom, pretože zdôrazňujú: „Láska medzi nami sa rozvíja ďalej tak, ako by chcela zostať nažive. Dávame si navzájom slobodu byť tými, ktorými sa učíme byť.“ Ich vyhlásenie sa končí vetami: „Naša oddanosť posvätnému životu našich detí je neotrasiteľná. Učíme naše deti všetko, čo je možné. Žijeme modlitbou. Víťazí láska.“

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Jason Momoa #Lisa Bonet

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...