Angelina Jolie bola tá úplne najviac 'cool' macocha, vyhlásil syn jej exmanžela

Aj kauza spojená s rozvodom a následným súdom o zverenie starostlivosti o deti otvorila otázky, či herečka Angelina Jolie nie je príliš upnutý a manipulatívny rodič.

14.01.2022 00:00
Britain Eternals UK Premiere Foto: ,
Herečka Angelina Jolie.
debata

Slová, o ktoré sa nedávno podelil jej „nevlastný syn“, však naznačujú čosi iné. A hovoria o Jolieovej ako o skvelej macoche.

V zázname z reality-šou Relatively Famous: Ranch Rules to uviedol Harry Thornton, syn herca Billyho Boba Thorntona – bývalého manžela oscarovej divy. Angelina Jolie bola za Thorntona vydatá v rokoch 2000 až 2003 a jej „adoptovaný“ syn spomína na svoju niekdajšiu macochu len v dobrom.

Angelina Jolie a Billy Bob Thornton.
Angelina Jolie a Billy Bob Thornton.
+3Britský rodák, herec  Jonny Lee Miller.

„Dodnes mi posiela vianočné darčeky a podobné srandy. Nehovoríme spolu denne, ale občas si zavoláme a pokecáme,“ citoval Harryho Thorntona portál Entertainment Weekly. Ako mladík uviedol, Jolie bola skvelou macochou. „Bola skrátka cool. Každý týždeň nás vzala niekam kempovať alebo stanovať. Raz dokonca požičala karavan a vyrazili sme na poriadny turistický výlet,“ uviedol Thornton mladší.

O Jolieovej však v dobrom hovorí aj jej bývalý manžel, druhý v poradí, už spomenutý Billy Bob Thornton. Ten sa len nedávno vyjadril, že sú s expartnerkou dobrí priatelia. „Sme priateľmi roky a roky. Udržiavame kontakt. Síce nie je v meste často, takže sa veľa nevídame, ale hovoríme spolu,“ citoval oscarového herca magazín US Weekly.

Video
VIDEO: Angelina Jolie a jej ratolesti na filmovej premiére. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #syn #Billy Bob Thornton #macocha

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...