Táto žena zmenila jeho názor, Simon Cowell ju požiadal o ruku

Manželskému chomútu odolával dlhé roky, zdá sa však, že slávny televízny porotca a producent Simon Cowell konečne zmenil názor.

14.01.2022 10:00
cowell Foto:
Producent a televízny porotca Simon Cowell a jeho partnerka Lauren Silvermann.
debata

Zástupcovia jedného z najvplyvnejších mužov televízneho sveta potvrdili, že 62-ročný Simon Cowell požiadal o ruku svoju dlhoročnú partnerku Lauren Silvermannovú. „Obaja sú nesmierne šťastní. Tvoria pár už dosť dlho, takže pre najbližších priateľov to nebolo žiadne prekvapenie,“ citoval magazín People svoj zdroj.

Zásnuby vraj mali prebehnúť už počas minulého roka cez vianočné sviatky. Producent vraj pokľakol pred Lauren počas ich vianočnej dovolenky pláži na ostrove Barbados. Prítomné boli aj ich ratolesti, Silvermannovej syn Adam a spoločný syn páru Eric.

Video
VIDEO: Simon Cowell so snúbenicou Lauren v parku. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Pár dní po tom, čo zástupcovia budúcich manželov potvrdili informácie amerických a britským médiám, zachytili objektívy paparazzov Cowella s pôvabnou Lauren na lavičke v parku v Malibu. Kým Lauren telefonovala a mala na sebe oblečené len elastický odhaľujúci top, jej partner si obliekol ľahkú vetrovku. Spoločne sa následne o niečom dohovárali a následne zmizli z dosahu objektívov.

Dvojica tvorí pár zhruba od roku 2013 a v nasledujúcom roku sa im narodil syn Eric. Svadba by sa mohla konať ešte tento rok, ale žiadne ďalšie detaily nie sú známe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Simon Cowell #zásnuby #paparazzi #Lauren Silvermann

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....