Slávne filmové divy v civile? Gadot aj Garner sú najmä vzorné mamy, pozrite sa

Svet ich vnímal roky najmä z červených kobercov alebo z filmového plátna. Posledné roky však mnohé herečky predvádzajú aj svoju civilnejšiu podobu.

15.01.2022 00:00
652760021 Foto:
Herečka Jennifer Garner a jej syn Samuel na ceste domov zo školy.
debata

Patria k tomu aj rodičovské povinnosti a keďže pandémia spôsobila, že množstvo spoločenských akckí sa zrušilo, pozornosť fotografov sa ešte viac sústredila na momentky a zachytávanie chvíľ hviezd v civile. V Los Angeles to, konieckoncov, nie je až taký problém. A zdá sa, že problémom nie je ani zachytiť niektoré slávne herečky pri materských povinnostiach.

Video
VIDEO: Jennifer Garner so synom pri odchode zo školy. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Azda tým najlepším príkladom je Jennifer Garner, hviezda seriálu Alias či komédie S láskou, Simon, ktorá je mamou troch ratolestí (ich otcom je jej exmanžel Ben Affleck). Ten, kto by si myslel, že slávni rodičia majú na podobné aktivity pestúnku či manažéra, v prípade 49-ročnej herečky určite „neuspejú“.

Video
VIDEO: Gal Gadot s dcérkami v uličkách LA. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Pôvabnú Garnerovú veľmi často vídať so svojimi deťmi, chodí s nimi do parku, na prechádzky, alebo ich vyzdvihne v škole. Nedávno dokonca paparazzovia zachytili, ako pred školou vedie zjavne vážnejší rozhovor so svojím synom Samuelom. Pravdepodobne preto, lebo niečo vyviedol v škole. Skrátka Jennifer Garner sa správa ako bežná milujúca a starostlivá mama.

647996100 Čítajte viac Oscarové hviezdy v civile - žiaden mejkap, ako obyčajné ženy! Spoznáte Juliu či Charlize?

Podobné platí aj pre jej mladšiu kolegyňu, mimochodom tiež už trojnásobného rodiča, herečku Gal Gadotovú. Tá je mamou tria dcér, z ktorých najmladšia sa narodila len minulý rok – dve staršie si však už pýtajú rodičovskú pozornosť pri mnohých školských či voľnočasových aktivitách. Predstaviteľka Wonder Woman im ju, samozrejme, venuje. A to aj napriek relatívne naplnenému pracovnému kalendáru, v ktorom má bývalá Miss Izrael niekoľko nových projektov.

Známe mamičky si môžete pozrieť na záberoch z kamier paparazzov v našich videách vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Jennifer Garner #Gal Gadot #slávne mamy

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...