O svadbe s Berryovou (už) vážne? Jej milenec prehovoril: Toto je podmienka sobáša!

Nedávno vyvolali poriadny rozruch a niektorých zástupcov verejnosti možno aj trochu nahnevali svojím "žartíkom".

15.01.2022 00:00
27th Annual ELLE Women in Hollywood Celebration Foto: ,
Herečka Halle Berry a jej partner Van Hunt.
debata

Herečka Halle Berry a jej partner, hudobník Van Hunt, zverejnili záber, ktorý až nápadne pripomínal svadobnú fotografiu. Reakcia fanúšikov, dokonca aj slávnych kolegov a kamarátov páru, bola takmer okamžitá. Na profile na Instagrame im gratulovali mnohí. Aby sa nakoniec dozvedeli, že žiadna svadba sa nekonala.

„Nebol to až taký veľký žart. Len sme vás trošku naťahovali, skúšali si vlastnú verziu nášho januárového dňa bláznov,“ komentoval v relácii The Domenick Nati Show Van Hunt. Samozrejme, nevyhol sa ani otázke, kedy teda reálna svadba bude. Jeho odpoveď však mnohých musela opäť prekvapiť a je otázne, či ju verejnosť bude brať vážne alebo s humorom. Van Hunt ju však vyriekol s tým najvážnejším tónom.

Video
VIDEO: Halle Berry nádherná na červenom koberci. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

„Najprv musím vyhrať Oscara za pesničku, čo som produkoval pre film Bruised (pozn. ide o Berryovej posledný film, pričom skladbu Automatic Woman naspievala umelkyňa H.E.R.). Až potom svadba,“ uviedol v šou Van Hunt.

27th Annual ELLE Women in Hollywood Celebration Čítajte viac Nielen Dwayne Johnson! Slávni kolegovia blahoželali Halle Berryovej k čerstvej svadbe, pritom ona...

Podľa amerického hudobníka, ktorý randí s držiteľkou Oscara už zhruba osemnásť mesiacov, je však pre neho obrovské šťastie, že do jeho života vstúpila americká filmová kráska. „Nikdy som nesníval o takejto možnosti, že sa mi podarí začať vzťah v päťdesiatke. Ale ide to celé veľmi veľmi dobre. To je všetko, čo môžem k tomu povedať,“ doplnil ešte 51-ročný umelec.

Halle Berry, ktorá je od neho o štyri roky staršia, má už za sebou tri manželstvá.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #Halle Berry #Oscar #Van Hunt

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...