Ako dokonalé klony! Verešová s Darou Rolins majú doma svoje kópie, takto vyrástli ich dcéry

Dekády sú známymi celebritami v Česku aj na Slovensku. Je však celkom možné, že čoskoro v ich šľapajach vykročia aj ich vlastné ratolesti. Známe Slovenky majú doma svoje mladšie "klony".

17.01.2022 00:00
debata (2)

Bývalá Miss Slovensko Andrea Verešová je dvojnásobnou mamou, má doma dcéru a syna. Je to však práve jej tínedžerka Vanessa, ktorá už nejaký čas púta pozornosť verejnosti. V prvom rade podobnosťou so slávnou mamou, ale tiež postupne svojim štýlom a prezentáciou. Naposledy Andrea Verešová zverejnila na svojej sociálnej sieti záber spoločne s dcérou z dovolenky v Dubaji.

„Deti nepotrebujú vždycky radu. Niekedy potrebujú iba ruku, ktorá ich podrží. Ucho, ktoré ich vypočuje: A srdce, ktoré im porozumie,“ napísala modelka a rodáčka zo Žiliny k rodinnej fotografii. To, že so staršou dcérou Vanessou má veľmi blízky vzťah, potvrdzujú aj mnohé zdroje z ich okolia.

652760021 Čítajte viac Slávne filmové divy v civile? Gadot aj Garner sú najmä vzorné mamy, pozrite sa

Rovnaké však platí pre ďalšiu známu slovenské celebritu, speváčku a dizajnérku Daru Rolins. Hoci donedávna sa medializácii svojej dcéry viac-menej vyhýbala, dnes už je z jej Laury tínedžerka, ktorá zjavne aj sama prejavila záujem o sociálne siete. Slávna mama jej to umožnila aj na vlastnom instagramovom profile. Len nedávno Rolins zverejnila fotografiu dcéry Laury, ktorej otcom je hudobník Matej Homola, spoločne s ich štvornohým miláčikom. „Moje lásky,“ napísala k záberu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Ešte väčšiu pozornosť však vyvolala fotografia z vianočného obdobia, kde si celebritná mamička zapózovala s dcérou pri vianočnom stromčeku. Mnohí fanúšikovia vidia jasnú podobnosť medzi Laurou Homolovou a niekdajšou detskou a tínedžerskou hviezdou Darinkou Rolincovou. Skrátka, aká matka, taká Laura…

Teraz už len zostáva počkať si (pár mesiacov, možno rokov), či sa aj slovenské deti celebritných rodičov vydajú v rovnakých stopách popularity a medializácie. V zahraničí to nie je nič výnimočné – opýtajte sa napríklad detí Beckhamovcov či Madonny alebo Willa Smitha.

Video
VIDEO: Ako plynie čas pre Daru Rolins?

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Andrea Verešová #Dara Rolins #slávne dcéry #slávne mamy

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...