Najprv sa rozhádala s otcom a teraz... Britney útočí aj na mladšiu sestru. Tu je dôvod!

Po mesiacoch súdneho konania, v ktorom sa rozhodovalo o poručníctve nad speváčkou Britney Spearsovou, vyplynula jedna jasná informácia. Popová princezná nemá s otcom dobrý vzťah. Zdá sa však, že ťažké srdce má aj na ďalších členov svojej rodiny.

14.01.2022 14:10
britney2015 Foto:
Speváčka Britney Spears a jej sexy imidž na zábere z roku 2015.
debata

V tomto prípade je reč o mladšej sestre Jamie Lynn Spearsovej, ktorú aj vďaka Britney verejnosť spoznala už pred pár rokmi a ktorej dokonca mnohí dávali nádeje, že by mohla byť „náhradou“ nespôsobilej a psychicky vyčerpanej staršej sestry. Nestalo sa.

Kým Britney si aj napriek (alebo možno práve vďaka) rokom poručníctva a prísnej kontroly zo strany manažérov a otca udržiavala svoju popularitu, jej mladší súrodenec odišiel skôr do zabudnutia. Teraz sa vracia.

Tridsaťročná Jamie Lynn Spears napísala knihu spomienok a zdá sa, že v nej celkom šťavnato rozoberá aj časy po boku slávnejšej sestry. To však štyridsiatničku Britney poriadne nasrdilo.

Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2018. Čítajte viac Vyletela na vrchol, padla na dno, popová princezná Britney oslavuje 40! Zaspomínajte si v obrazoch

„Dve veci ma fakt štvú. Prvá, že moja sestra rozpráva, že moje správanie bolo mimo kontroly. Pred pätnástimi rokmi vôbec nebola v mojej blízkosti. Tak prečo o tom hovorí, ak nie kvôli tomu, že chce zvýšiť predaj svojej knihy na môj účet,“ napísala na sociálnej sieti popová hviezda.

Čo ju však ešte nahnevalo ešte viac, je tvrdenie sestry Jamie Lynn, že Britney niekoľko svojich najväčších hitov „odkukala“ od nej. „Možno to bude znieť ako bláznivá vec pre väčšinu ľudí, ale veľa mojich skladieb som si napísala celkom sama. V časoch, keď moja sestra bola ešte len dieťa. A ona nemusela pracovať vôbec na ničom,“ doplnila ešte speváčka.

Video
VIDEO: Partner Britney Spearsovej o plánoch? Zamakáme na dieťati Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Britney Spears #memoáre #nevraživosť #Jamie Lynn Spears

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...