Nechcel som chlapom v bare s ľútosťou hovoriť: Mohol som byť Bondom, spomína na ťažké rozhodnutie Craig

Keď v roku 2005 dostal britský herec ponuku na rolu Jamesa Bonda, mal pred sebou jedno z najťažších rozhodnutí v živote. Išlo totiž o veľa.

17.01.2022 00:00
Film - No Time To Die Foto: ,
Daniel Craig vo svojej poslednej bondovke Nie je čas zomrieť (No Time To Die).
debata

V tom čase sa Daniel Craig síce preslávil niekoľkými nezávislými filmami, ale to nebolo nič v porovnaní s tým, čo by mu priniesla rola agenta 007. Herec to dobre vedel. „Vedel som, že mi to zmení život,“ zaspomínal si v podcaste pre magazín Hollywood Reporter. "Bolo by to úplne postavené na hlavu a vedel som, že už nebude možné vrátiť sa k tomu, čím a kým som vtedy bol, či už v súkromnom alebo profesionálnom živote.“ Vedel tiež, že niečo riskuje, ale nevedel opísať, čo presne. „Bolo to desivé,“ povedal herec. Na druhej strane, išlo o jednu z top ponúk vo filmovom biznise, čo bol pre neho dostatočný dôvod, aby ignoroval strach a skočil do toho „priamo po hlave“.

Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých...
Herec Daniel Craig na premiére bondovky Nie je...
+26Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton.

Známy britský herec nechcel urobiť chybu. „Nakoniec bolo jasné, že ak to neurobím, budem ľutovať celý život. Žartoval som s kamarátom, že o dvadsať alebo tridsať rokov budem sedieť v bare a všetkým hovoriť: ‚Mohol som byť Bondom‘. A ja som nechcel byť človekom, čo hovorí niečo také,“ dodal.

Craig si od bondovky Casino Royale z roku 2006 zahral celkom v piatich bondovkách. Posledná v poradí s názvom Nie je čas zomrieť mala premiéru v septembri v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniel Craig

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...