Zdravotné problémy, práca zastavená, bol to náročný rok, bilancovala Knechtová. Na 2022 si plány nerobí

Speváčka a skladateľka Katka Knechtová potešila fanúšikov v lete minulého roka novou piesňou Rezonancia.

17.01.2022 00:00
Katka Knechtová Rezonancia 3 Foto:
Katarína Knechtová nahrala v roku 2021 novú tanečnú pieseň.
debata

Známa Prešovčanka sa stále drží v rebríčku úspešnosti slovenskej hudobnej scény na popredných miestach. Priznala sa, že je rada, že uplynulý rok 2021 už je za nami.

„Nebudem klamať, nebol to pre mňa dobrý rok, nebol veľmi pozitívny. Riešila som veľa zdravotných problémov, práca bola viac-menej zastavená, až na nejaké koncerty v lete v Čechách. Celá situácia spoločenská, politická, medziľudské vzťahy boli také, aké boli, čo človeku dávalo zabrať. Myslím, že z toho hľadiska to bol veľmi náročný rok,“ vyhlásila Knechtová.

Herečka Elena Podzámska. Čítajte viac Elena Podzámska oslavuje 50! Takto sa menila hviezda Sestričiek či Paneláku rokmi

„Čo považujem za pozitívne, že som sa zo zdravotných problémov vyhrabala, že mám okolo seba ľudí, ktorí sú zdraví, že v mojej rodine neboli zdravotné problémy, nedajbože nejaké úmrtia. Celkom sa mi podaril dobrý song Rezonancia, ktorý sa v lete hrával, aj že sme odohrali aspoň zopár koncertov a že som neklesla na duchu a neupadla do depresie a letargie. To je najpozitívnejšie,“ doplnila ku skončenému roku 2021 Knechtová.

K tomu novému a plánom, ktoré by v ňom mohla mať, známa slovenská speváčka dodala, že nemá plány tlačiť na pílu či nebodaj niečo štrukturálne plánovať. „V tejto dobe sa to nedá?“ vysvetlila pragmaticky.

„Mám najmä cestovateľské plány, chcem odísť niekam ďalej a vyčistiť si hlavu. Pracujem na nových pesničkách, snažím sa učiť nové veci a robiť veci, ktoré mi robia radosť. To je zatiaľ všetko, čo by som k plánom a aktivitám na rok 2022 mohla povedať.“

Video
VIDEO: Knechtová v Záhadách tela: Som totálne neohybná, ale… Zdroj: RTVS
debata chyba
Viac na túto tému: #plány #Katka Knechtová #bilancovanie #rok 2022

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...