Sexy Bella Hadid na nočnom záťahu! Ledva zahaľujúce šaty a po boku... tento muž

Kde sa objaví, upúta pozornosť. Paparazzovia boli v pätách topmodelke Belle Hadidovej aj počas uplynulého víkendu, keď si vyrazila na víkendový žúr.

17.01.2022 10:15
653392332 Foto:
Topmodelka Bella Hadid v podniku The Nice Guy v Hollywoode.
debata (3)

Dvadsaťpäťročná kráska sa objavila v Los Angeles vo vychytenom podniku The New Guy (Nový chlapec) a niekoľko „chlapcov“ jej v tento večer aj robilo spoločnosť. Nešlo však o žiadneho nového partnera hviezdy značiek Chanel či Fendi. Hadid si vyrazila na nočný záťah v spoločnosti svojho brata Anwara a jeho kamarátov. Podľa úsmevov na tvári a dobrej nálady si spoločný večer užili. Anwar sa však len nedávno rozišiel so speváčkou Duou Lipou a tak sa zda, že svoj „smútok“ po rozchode zaháňa aj návštevami rôznych večierkov.

Bella, samozrejme, pútala pozornosť vzhľadom. Slávna americká modelka si totiž obliekla pomerne odhaľujúce minišaty s odhaleným chrbtom a hlbokým „padnutým“ dekoltom. Doplnila ich vysokými bielymi čižmami v retro-estetike 70-tych rokov a kabelkou so zvieracím vzorom.

Video
VIDEO: Bella Hadid s bratom Anwarom vyrazili na párty Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Sexepíl hnedovlásky, ktorá sa minulý rok zaradila medzi najdiskutovanejšie hviezdy festivalu Cannes (vďaka šatám s odhalenými prsiami, ktoré zdobil šperk v tvare zlatých priedušiek), bol aj v tomto prípade neodškriepiteľný. Práve na spomenutom festivale Bella potvrdila verejnosti aj svoj nový vzťah s Marcom Kalmanom, s ktorým by mala tvoriť pár zhruba osem mesiacov.

Kráska sa nedávno dostala do „rečí“ aj kvôli novému albumu jej expartnera – speváka The Weeknda. Ten je totiž známy tým, že v textoch pomerne otvorene rozoberá vlastné súkromie a hoci tentoraz nikoho nemenoval, fanúšikovia sa domnievajú, že v jednej zo skladieb vyriekol na adresu Hadidovej nie príliš lichotivé slová (viac tu).

Topmodelka Bella Hadid prišla na premietanie...
Herečka Kasia Smutniak pózuje fotografom v...
+9Camila Coelho v kreácii od Nicolasa Jebrana.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #sexy #Bella Hadid #Anwar Hadid

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...