Smrť manžela Celine Dionovú stále neprebolela! Poslala mu odkaz do neba

Je to už šesť rokov, čo Celine Dion prišla o manžela. René Angélil zomrel v januári 2016 krátko pred jeho 74. narodeninami.

18.01.2022 00:00
celine Foto:
Speváčka Celine Dion na archívnom zábere.
debata

Dionovej manžel dlhodobo bojoval s rakovinou hrdla, tento neľahký a bolestivý boj napokon prehral. Pri príležitosti jeho úmrtia spevácka hviezda na svojom Instagrame, kde ju sleduje 5 miliónov ľudí, zverejnila jeho čiernu-bielu fotografiu s dojemným odkazom.

„Klamala by som, keby som povedal, že som v poriadku. Myslím na teba najmenej stokrát, pretože v ozvene môjho hlasu počujem tvoje slová akoby si tam bol. Chýbaš mi.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Céline Dion (@celinedion)

Angélil stál pri zrode Dionovej hviezdnej speváckej kariéry po tom, ako si vypočul pieseň, ktorú v roku 1981 vtedy 12-ročná speváčka zložila spolu s matkou a bratom. Pracovná verzia piesne zaujala už vtedy uznávaného agenta a manažéra natoľko, že založil svoj dom, aby mohol financovať nahrávanie Célininho debutového albumu.

Celine Dion Čítajte viac Rakovina je pre Céline Dion prekliatím, bojuje s ňou aj jej brat

Dvojica sa zosobášila v roku 1994. Dionová a Angélil majú tri deti, Reného Charlesa, ktorý sa narodil v roku 2001, ako aj dvojčatá – Eddyho a Nelsona, ktoré prišli na svet v roku 2010.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Céline Dion

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...