Chris Pratt ako miláčik Ameriky? Možno preto, lebo je fakt normálny - video hovorí za všetko!

Môže patriť medzi najlepšie platené herecké hviezdy súčasnosti, ale keď príde na bežný voľný víkend, herec Chris Pratt ho trávi ako obyčajný manžel a otec rodiny. Napríklad aj návštevou miestneho trhu.

18.01.2022 00:00
Chris Pratt Foto: ,
Herec Chris Pratt.
debata

Práve na jednom z lokálnych trhovísk v americkej Santa Monice zachytili počas uplynulého víkendu kamery paparazzov hrdinu marveloviek Strážcovia galaxie. Nebol sám, ale s celou rodinou. Štyridsaťdvaročného Chrisa sprevádzala manželka Katherine Schwarzenegger, ktorá je momentálne v šťastnom očakávaní ich druhého spoločného potomka. Tá v náručí celý čas držala dcérku Lylu, ktorá nedávno dovŕšila šestnásť mesiacov. Nechýbal, samozrejme, ani Prattov syn Jack, ktorého má z predchádzajúceho manželstva s herečkou Annou Farisovou.

Zábery spokojnej „bežnej“ americkej rodinky vyvolala na sociálnych sieťach aj internetových portáloch nadšené reakcie. Pratt sa radí medzi miláčikov amerického publika aj vďaka tomu, že sa napriek filmovej sláve správa skutočne ako celkom obyčajný muž. Na nákupoch v okolí jeho príbytku ho vídať relatívne často. Herec vyráža medzi ľudí bez ochrankárov alebo nejakého početného sprievodu svojho tímu či manažérov.

Video
VIDEO: Chris Pratt a Katherine Schwarzenegger si vyrazili s rodinkou na trh Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Pratt je tiež nábožensky založený a radí sa ku hviezdam, ktoré otvorene prezentujú svoje kresťanské vierovyznanie (aj s manželkou Katherine Schwarzeneggerovou sa zoznámili v kostole). Iba pred pár mesiacmi vyvolala rozruch debata na internete, kde mnohí užívatelia volali po „zrušení“ Pratta pre jeho vierovyznanie, z ktorého automaticky odvodili aj jeho politický názor. Teda, že je pravdepodobne podporovateľom republikánskej strany.

Britain Royals Čítajte viac Vau! Môže takto vyraziť do kostola? Vojvodkyňa Kate v červenej brala dych, aj detail na jej ušiach

Na obranu svojho kolegu sa postavili herci Robert Downey Jr. aj Mark Ruffalo, s ktorými sa stretol pri tvorbe filmov z marvelovského univerza. „Tí bez hriechu hádžu kameňom do môjho brata, Chrisa Pratta. Skutočného kresťana, ktorý žije podľa princípov lásky a ktorý nikdy neukázal svetu iné ako pozitivitu a vďačnosť. A ešte sa aj priženil do rodiny, ktorá vždy robila priestor pre verejnú diskusiu a kládla službu verejnosti na najvyššiu priečku hodnôt,“ napísal na obranu Pratta filmový Iron Man.

„Ak máte problém s Chrisom Prattom, mám pre vás návrh. Vymažte svoje účty na sociálnych sieťach, sadnite si doma s defektmi vášho vlastného charakteru, zapracujte na nich a potom oslávte ľudskosť,“ dodal ešte v odkaze na Twitteri. Samotný Pratt sa ku kauze vtedy nevyjadril.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nákupy #paparazzi #víkend #video #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...