Búrlivák Kiefer Sutherland: Áno, aj vďaka barom a alkoholu mám skvelé životné príbehy

Kiefer Sutherland priznal, že niektoré veci z minulosti ľutuje, ale vďaka svojim "úletom" má vraj v rukáve plno skvelých príbehov.

19.01.2022 00:00
Kiefer Sutherland Foto:
Kiefer Sutherland.
debata

55-ročný herec, ktorý bol počas svojho života už trikrát zatknutý, naposledy v roku 2007 za jazdu pod vplyvom alkoholu, priznal, že ľutuje svoje vyčíňanie v minulosti. Je však tiež vďačný, že časy popíjania v baroch mu priniesli niektoré z jeho najlepších príbehov života.

„Prežil som skvelé časy. Netajím sa tým. Boli chvíle, keď som zo seba urobil blázna a urobil som veci, ktoré naozaj ľutujem a želám si, aby som sa do takýchto situácií nedostal. Ale skvelé príbehy, ktoré mám a skvelé chvíle s kamarátmi, sa určite točili aj okolo barov a pitia. Nebudem predstierať, že nie,“ povedala hollywoodska hviezda pre „The Times“.

Kiefer Sutherland Čítajte viac Kiefer Sutherland prezradil: Chcel by som byť Davidom Bowiem

Herec ešte priznal, že by si prial aby trávil viac času so svojím otcom, legendárnym hercom Donaldom Sutherlandom, kým bol mladší. „Myslím, že by sme obaja povedali, že by sme boli najradšej, keby sme spolu trávili viac času a je to pravda.“

Slávny otec mu však nie vždy pomáhal, najmä na začiatku kariéry. V rozhovore povedal: „Určite som mal chvíle, keď mi pomohol, ale boli aj také, kedy mi jeho meno práve dvere neotvorilo. Otec mal pestrý život a bolo pár ľudí, ktorých potrápil. Poznám režiséra, sedel som v jeho čakárni šesť hodín a tento režisér ma nechcel vidieť, pretože sa pobil s mojím otcom,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kiefer Sutherland

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...