Paparazzovia sú im v pätách aj keď sú rozdelení! Affleck a Lopez si užili víkend s deťmi

Prenasledujú ich, keď sú spolu, ale aj samostatne. Herec Ben Affleck a speváčka Jennifer Lopez strávili víkend jeden bez druhého, v spoločnosti svojich detí. Bez pozornosti však nezostali.

19.01.2022 00:00
Celtics Lakers Basketball Foto: ,
Jennifer Lopez a jej partner Ben Affleck na zápase NBA. Ben zjavne prežíval veľmi emotívne dianie na ihrisku.
debata

Slávnu speváčku zachytili objektívy počas víkendových nákupov, na ktorých jej robila spoločnosť dcéra Emme. S ňou trávi 52-ročná hudobná diva množstvo času a zdá sa, že „babský“ víkend si urobili aj tentoraz. V uličkách Los Angeles ich najprv kamery a fotoaparáty zachytili pri návšteve niekoľkých butikov, následne si to dámy namierili do pristaveného automobilu s ochrankárom, ktorý ich vzal domov.

Video
VIDEO: Jennifer Lopez s dcérou na nákupoch, paparazzovia v pätách Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

V rovnakom čase sa v inej časti Kalifornie objavil aj herec, režisér a scenárista Ben Affleck. V tomto prípade však namiesto všetkých „profesionálnych“ titulov bol v prvom rade otec. Spoločnosť 49-ročnému hercovi, ktorý tento rok oslávi okrúhle jubileum, robil syn Samuel.

Deväťročný Samuel je prostredným potomkom z troch detí z manželstva Afflecka a herečky Jennifer Garnerovej. Chlapec pritom púta pozornosť médií asi najčastejšie, asi aj preto, že sa vôbec najčastejšie objavuje na verejnosti v spoločnosti rodičov. Naposledy ho takto slávna mama Garner odprevádzala zo školy. Počas uplynulého víkendu zase Samuel navštívil s rovnako slávnym tatom trh v kalifornskom Brentwoode. Spoločne nakupovali potraviny a debatovali s predavačmi v stánkoch na zaplnenom parkovisku, kde tržnica stojí.

Video
VIDEO: Ben Affleck si užil víkend so synom Samuelom. Bez J.Lo! Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Afflecka mohli diváci vidieť počas uplynulého roka hneď v dvojici nových filmov. Reč je o historickej dráme Posledný súboj a tiež dráme Tender Bar. Za výkon v druhej menovanej je herec nominovaný aj na cenu Screen Actors Guild Award v kategórii najlepší herec vo vedľajšej úlohe.

Jennifer Lopez a Ben Affleck vyzerali na...
Herečka Jodie Comer na slávnostnej premiére...
+19Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Jennifer Lopez #paparazzi #Ben Affleck #víkend

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....