Dôvod rozpadu 16-ročného vzťahu Jasona Momoa a Lisy Bonetovej? Toto bolo pre ich vzťah katastrofou

Minulý týždeň svet obletela správa o rozchode Jasona Momoa a Lisy Bonetovej.

20.01.2022 00:00
Jason Momoa  a Lisa Bonet Foto:
Jason Momoa a Lisa Bonet na archívnej snímke.
debata

Slávny pár ohlásil rozchod po 16-tich spoločných rokoch. Predstaviteľ Aquamana a niekdajšia manželka speváka Lennyho Kravitza rozchod oficiálne oznámili svetu v spoločnom vyhlásení prostredníctvom Instagramu.

Jason Momoa  a Lisa Bonet Čítajte viac Šok z Hollywoodu! Tento pár snov si dal po 16-tich rokoch zbohom

Magazín „People“ aktuálne priniesol vyjadrenia zdroja z okolia manželov, ktorý opisuje dôvody krachu prominentného vzťahu. Môže za to kariéra herca, ktorá začala prudko naberať na obrátkach.

„Rozišli sa kvôli odlišným životným smerovaniam,“ prezrádza zdroj. Kariérne boli obaja herci v celkom odlišných bodoch. Vďaka filmovým hitom ako Aquaman a Duna ako aj celosvetovému úspechu seriálu Hra o tróny sa Jasonovi Momoaovi konečne podaril zlom v jeho kariére, na ktorý musel tak dlho čakať. „Pred niekoľkými rokmi mal Jason problém nájsť si nejakú prácu. Teraz je jeho kariéra na vzostupe a on chce pokračovať v práci a vyťažiť čo najviac, kým je žiadaný,“ píše People.

Jason Momoa a Lisa Bonet mali údajne už nejaký čas problémy a rozhodnutie o definitívnom rozchode neurobili unáhlene. Bývalá hviezda seriálu „Cosby Show“, Lisa Bonet, má rušné obdobie svojej kariéry už za sebou a nemá záujem cestovať s manželom po celom svete, užíva si život v Los Angeles. "Žila tak často oddelene od svojho partnera počas dlhého obdobia nakrúcania a odlúčenie ich vzťah poznačil. Pre veľa ľudí môže byť odlúčenie dobrou skúsenosťou pre vzťah, ale pre manželstvo Lisy a Jasona bolo katastrofou,“ dodal zdroj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jason Momoa #Lisa Bonet

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...