Oslnivá Amal v koži, spokojný Clooney! Slávny pár si vyrazil s ďalšou hviezdnou dvojicou

Návrat z Austrálie do rodnej Ameriky sa rozhodol herec George Clooney osláviť s najbližšími. Samozrejme, nechýbala po jeho boku očarujúca manželka Amal. Dvojica si vyrazila s ďalším slávnym párom.

21.01.2022 00:00
654524245 Foto:
Herec George Clooney a jeho manželka Amal Clooneysi vyrazili do reštaurácie Nobu v Malibu.
debata

Paparazzovia v Malibu zachytili oscarového víťaza v spoločnosti svojej manželskej polovičky a tiež supermodelky Cindy Crawfordovej s jej manželom Rande Gerberom. Oba páry si to namierili do vychýrenej reštaurácie Nobu, kam chodí večerať smotánka aj mnohé celebrity.

clooney Čítajte viac Fíha! Amal Clooney má driek štíhlejší ako vojvodkyňa Kate! Konečne sa ukázala pred objektívmi

Hoci pred objektívmi paparazzov strávili len krátku chvíľu, kým vošli do útrob reštaurácie, pozornosti neunikli. A bolo aj jasné, kto je jej najväčším magnetom. Bola to právnička, mama dvoch detí a očarujúca dáma Amal Clooney. Libanonská rodáčka si obliekla kožené úzke nohavice s čiernym tričkom a košeľovou bundou vo farbe ťavej srsti. Neprehliadnuteľná bola jej hustá hriva tmavých vlasov aj decentný, no príťažlivý mejkap.

Štyridsaťtriročná Amal spoznala Cindy Crawfordovú a Randeho Gerbera práve vďaka svojmu slávnemu hollywoodskemu manželovi. Ako tvrdia zdroje z ich okolia, „padli si do oka“ takmer okamžite a stretávajú sa pravidelne a často, médiá ich často označujú aj ako najlepších kamarátov.

Okrem iného Cindy a Rande napríklad nechýbali ani na svadbe Clooneyho so známou právničkou, ktorá sa konala v roku 2014. Niekdajšiu hviezdu seriálu Pohotovosť a hrdinu filmov Syriana či Batman navždy pritom spája s Rande Gerberom aj spoločný biznis. Dvojica podniká s vlastnou značkou tequily.

Video
VIDEO: George Clooney nezaháľa, nakrúca v Austrálii Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Či ju popíjali aj v priestoroch reštaurácie Nobu, nie je jasné. Isté však je (teda aspoň podľa výrazov na tvári), že si kvarteto užilo príjemný spoločný večer. Clooneyho, ktorý sa vrátil z nakrúcania filmu Ticket to paradise v Austrálii, však čaká ešte pokračovanie v práci. Momentálne je točenie zastavené pre výskyt infekcie koronavírusom v štábe. Okrem Clooneyho vo filme účinkuje tiež herečka Julia Roberts či jej mladšia kolegyňa Kaitlyn Dewer.

Záber z roku 2017 a právnička Amal Clooney.
Herec George Clooney a jeho manželka Amal na...
+9Právnička Amal Clooney na zábere z roku 2016.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #George Clooney #priateľ #Cindy Crawford #Amal Clooney #Rande Gerber

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...