Boli roky, keď sa snažil 'len' prežiť: Brat vojvodkyne Kate bilancuje, prehovoril o depresii

Z fotografií v spoločenských rubrikách mohol pôsobiť bezstarostne a spokojne, ale už pred časom priznal, že za "fasádou" sa toho skrýva omnoho viac. James Middleton, brat vojvodkyne Kate, hovorí otvorene o svojich psychických problémoch.

23.01.2022 11:59
debata (6)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy)

Middleton, ktorý sa v septembri minulého roka oženil so svojou partnerkou Alizée Thevenetovou, sa prihovoril opäť pred pár dňami sledovateľom na Instagrame. Jeho slová sa dočkali veľkej odozvy aj podpory a pochvál od internetových užívateľov. Tridsaťštyriročný James totiž prehovoril o náročných prvých dňoch nového roka.

„Vždy som vnímal január ako ťažký mesiac, špeciálne v období, keď som trpel klinickou depresiou,“ napísal Middleton. „Je to čas, keď si každý nastavuje nové ciele, stanovuje nové základy zásad a snaží sa byť lepšou verziou seba samého, zatiaľ čo niektorí z nás sa snažia len prežiť,“ pokračoval.

zväčšiť Brat vojvodkyne Kate, James Middleton a  Alizee... Foto: Profimedia
james middleton Brat vojvodkyne Kate, James Middleton a Alizee Thevenet na archívnej snímke.

Do roku 2022 však vstúpil už ako ženatý a, zdá sa, že aj vyrovnanejší muž. Pomohla mu v tom nielen jeho životná partnerka, ale aj veľká láska, ktorú nachádza vo svojich štvornohých miláčikoch. Psy pritom Middletona vraj inšpirovali aj k tomu, aby sa sústredil v živote na novú mantru.

„Netráviť každú chvíľu rozmýšľaním nad tým, čo príde, alebo čo bolo. Minulosť nie je dokonalá, budúcnosť bude nedokonalá tiež, ale teraz – v tejto chvíli dokážeme niečo urobiť. Práve teraz. Takže vezmem mojich psov na dlhú prechádzku a budem pritom za ruku držať moju manželku,“ napísal najmladší z trojice súrodencov Middletonovcov, ktorých popularita v Británii odštartovala so štartom vzťahu jeho najstaršej sestry Kate s britským princom Williamom.

Britain Royals Čítajte viac Dieťa verzus šteniatko? Už žiadne ďalšie, prosím, vtipkoval princ William pri usmiatej Kate!

Vojvodkyňa Kate, ktorá len nedávno oslávila okrúhle štyridsiate narodeniny, svojho brata podporuje a sama často upozorňuje na búranie tabu ohľadom depresie a psychických problémov a snaží sa podporovať programy na tvorbu prevencie psychických chorôb.

Záber z roku 2005, na ktorom sa vtedy ešte Kate...
Princ William a Kate Middleton v roku 2008, keď...
+3529. apríl 2011 - svadobný deň princa Williama a...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #problém #Instagram #depresia #manželka #James Middleton

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...