Ako z gýčového filmu! Takto sa začala láska medzi krásnou Ivanovičovou a Schweinsteigerom

Tenistka Ana Ivanovičová padla do oka nemeckému futbalistovi Bastianovi Schweinsteigerovi na jeseň v roku 2014.

24.01.2022 08:34
Bastian Schweinsteiger a  Ana Ivanovičová Foto:
Bastian Schweinsteiger a Ana Ivanovičová počas ich svadby v Benátkach.
debata

Slávny Nemec kvôli nej poslal k vode svoju dlhoročnú priateľku, modelku Sarah Brandnerovú. Ako však vyzeralo ich prvé stretnutie? Bola to romantika od samého začiatku, i keď trocha gýčová.

V knihe „Einer von euch“, ktorá je biografiou futbalistu, to čitateľovi približuje jej autor, Martin Suter. Úryvok z knihy zverejnil nemecký Die Welt. Všetko sa začalo v roku 2014 v ikonickom bare „Palm Court“ legendárneho newyorského hotela Plaza. Átrium s pôsobivým skleneným stropom je plné paliem a interiér pripomína starý New York. V tomto prostredí sa stretli prvýkrát.

Na 10-tu sa Bastian dohodol s Anou v lobby. Futbalista neprišiel sám, sprevádzal ho kamarát Steffen, ktorý sa mal po znamení od Bastiana nenápadne vzdialiť. Ana a jej súčasný manžel sa vraj pri zvítaní veľmi hanbili. On k nej natiahol ruku a predstavil sa po anglicky. Počas následných spoločných raňajok sa vraj Schweinsteiger na Anu celý čas zasnene pozeral. Potom chcela bývalá tenisová hviezda vedieť, prečo bol Bastian v New Yorku. „Kvôli tebe,“ mal odpovedať.

Modelka Sarah Brandner - koláž Čítajte viac Pred Ivanovičovou bola roky po boku Schweinsteigera táto sexi blondínka! Má na svojho ex ťažké srdce?

Po raňajkách sa vybrali na prechádzku Central Parkom a spoločne sa povozili na drevených koníkoch kolotoča so zmrzlinou v ruke. Rande ako z gýčového filmu vyšlo! 12. júla 2016 sa Bastian Schweinsteiger a Ana Ivanovičová zosobášili v Benátkach. V roku 2018 sa im narodil prvý syn Luka, v roku 2019 druhý syn Leon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ana Ivanovičová

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...