Romantika podľa Madonny! S 27-ročným milencom si vyrazili na večeru, v obliehaní médií

Zdá sa, že popovej ikone Madonne sa po večeroch nechce vysedávať doma. Po tom, ako sa minulý týždeň objavila na večeri s raperom Kanye Westom, tento si vyrazila so svojím partnerom - tanečníkom Ahlamalikom Williamsom.

22.01.2022 00:00
654816845 Foto:
Speváčka Madonna v spoločnosti svojho partnera Ahlamalika Williamsa pred reštauráciou Cecconi's v západnom Hollywoode.
debata (2)

Hudobná diva, ktorá v auguste minulého roka oslávila 63. narodeniny, zachytili objektívy paparazzov pred vychytenou reštauráciou Cecconi’s v Los Angeles. Madonna si vyrazila na relatívne neskorú večeru, možno v domnení, že sa vyhne nátresku reportérov. To sa však neudialo. Práve naopak.

Speváčka vystúpila zo športiaku, ktorý šoféroval práve Ahlamalik, ktorý je vraj speváčkiným partnerom už viac ako rok. Vekový rozdiel dvojice je pritom skutočne výrazný. Ohybný talentovaný tanečník má 27 rokov, čo medzi ním a popovou divou robí vekový rozdiel celých 35 rokov. Len pre zaujímavosť, Madonnina najstaršia ratolesť, dcéra Lourdes Leon je od Ahlamalika mladšia len o dva roky, oslávila 25. narodeniny.

Video
VIDEO: Madonna a jej mladučký milenec vyrazili na večeru, v obliehaní objektívov Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Madonna, ktorá dorazila na verejnosť vo fialovom trblietavom komplete, dlhom čiernom kabáte a s kabelkou s nápisom Dealer (Díler), si však z podobných „detailov“ asi ťažkú hlavu nerobí. Respektíve, možno ju trápi, že verejnosť stále rieši práve to, že zostarla. Podľa nej je súčasný svet plný „ageizmu“ a ona sama vraj bojuje proti všetkým nebezpečným „-izmom“.

Čo sa týka v úvode spomenutej večere s raperom Kanye Westom a jeho aktuálnou partnerkou Juliou Foxovou, už je jasné, že speváčka sa s dvojicou stretla z pracovných dôvodov. Údajne totiž plánuje byť zapojená do nakrúcania vlastnej životnej biografie, pričom je už vo fáze hľadania hercov, ktorí stvárnia skutočné predobrazy ľudí z Madonninho života. Julia Fox by si vraj mohla zahrať speváčkinu dlhoročnú kamarátku Debbie Mazarovú. Kto stvárni samotnú „kráľovnú popu“, však zatiaľ jasné nie je.

Poznáte páry s najväčším vekovým rozdielom? Pozrite si naše video

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #partner #paparazzi #reštaurácia #Madonna #Ahlamalik Williams #mall.tv

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...