Mesiace ich nebolo vidieť, spolu sú už roky! Arnie s blond priateľkou vyrazili na bicykel

V spoločnosti či na verejnosti ich vídať len veľmi málo a aj preto bola pre paparazzov výnimočná chvíľa, keď mohli zachytiť pred pár dňami Arnolda Schwarzeneggera v spoločnosti jeho priateľky.

24.01.2022 00:00
debata (1)
Video
VIDEO: Idylka vo dvojici, Arnold Schwarzenegger vzal na bicykel aj frajerku Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Rodák z Rakúska, ktorý sa presadil v USA najprv ako bodybuilder a následne aj herec, aby sa potom stal kalifornským guvernérom, trávi posledné roky aktívnym „dôchodkom“. Do neho sa radí aj denný tréning či jazda na bicykli. Práve na dvoch kolesách zachytili Arnieho pred pár dňami opäť. Spoločnosť mu robila partnerka Heather Milligan.

Hoci Heather a Arnold sú spolu už od roku 2013, príležitostí vidieť ich spolu je naozaj ako šafranu. Štyridsaťsedemročná fyzioterapeutka stále aktívne pracuje, pričom s Arniem trávia vraj všetok voľný čas. Spája ich láska k športu a Arnold je vraj veľkým podporovateľom Milliganovej vlastnej spoločnosti – súkromnej ordinácie, v ktorej poskytuje pomoc profesionálnym športovcom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Quimi (@quimiup)

Ešte pred štartom pandémie sa dvojica viackrát objavila v Európe, kam Arnold pricestoval podporiť cestovný ruch či napríklad sa zúčastnil na známom „oktober-feste“. Naposledy dvojicu zachytili spolu na verejnosti v máji minulého roka, keď sa znovu venovali spoločnej záľube – bicyklovaniu po okolí Los Angeles.

632095376 Čítajte viac Nemanželský syn Schwarzeneggera otcovo priezvisko nechce! A dôvod...?

Podľa správ viacerých médií je Heather bezdetná a nebola v minulosti vydatá. Arnold Schwarzenegger je otcom piatich detí, pričom štyri z nich pochádzajú z jeho manželstva s Mariou Shriverovou. Piate, syn Joseph Baena, je nemanželským potomkom, ktorého však následne slávny otec priznal a stretáva sa s ním rovnako často, ak nie častejšie, ako s deťmi Katherine, Christinou, Patrickom a Christopherom.

Bývalý kalifornský guvernér a herec Arnold Schwarzenegger má za sebou aj nehodu, ktorá sa stala v piatok neskoro popoludní. V Los Angeles sa stal účastníkom dopravnej nehody štyroch vozidiel.

Video

Poznáte páry s najväčším vekovým rozdielom? Pozrite si naše video

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bicykel #paparazzi #partnerka #Arnold Schwarzenegger #mall.tv

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....