V Los Angeles sa zrazili štyri autá, v jednom z nich sedel aj Arnold Schwarzenegger

Podľa denníka LA Times skončila po nehode jedna žena v nemocnici s ľahšími zraneniami hlavy.

22.01.2022 12:56
Arnold Schwarzenegger Foto: ,
Arnold Schwarzenegger na archívnej snímke.
debata (6)

Bývalý kalifornský guvernér a herec Arnold Schwarzenegger sa v piatok neskoro popoludní tamojšieho času stal v Los Angeles účastníkom dopravnej nehody štyroch vozidiel.

Video

Polícia identitu účastníkov nehody nezverejnila. Schwarzeneggerov hovorca ale potvrdil, že herec a jeden z najúspešnejších kulturistov v histórii, odišiel v piatok zo svojho domu v terénnom vozidle GMC Yukon, ktorý potom narazil do automobilu Toyota Prius. 74-ročný Schwarzenegger nebol zranený a na mieste nehody zostal, doplnil jeho hovorca s tým, že herec sa zaujímal o situáciu zranenej ženy a hovoril aj s hasičmi aj policajtmi.

Schwarzenegger Shriver Divorce Čítajte viac Arnold Schwarzenegger je oficiálne rozvedený! Dávna nevera s opatrovateľkou ho stála manželstvo

„Alkohol ani drogy podľa všetkého v tejto nehode nehrali rolu,“ uviedla miestna polícia vo vyhlásení s tým, že žiadne ďalšie podrobnosti zverejňovať nebude. Schwarzenegger nepil, potvrdil pre LA Times aj jeho hovorca.

Podľa policajnej správy, z ktorej citovala televízna stanica CBS v Los Angeles, sa nehoda odohrala pri križovatke ulíc Sunset Boulevard a Allenford Avenue neďaleko hercovho domu. Schwarzeneggerov automobil typu SUV narazil do červeného vozidla Toyota Prius, našiel na jeho strechu a pritom narazil ešte do ďalších dvoch áut.

Arnold Schwarzenegger a Maria Shriver v roku...
Arnold Schwarzenegger a Maria Shriver v roku 2008.
+3Arnold Schwarzenegger a Maria Shriver v roku...
6 debata chyba
Viac na túto tému: #Arnold Schwarzenegger

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...