Gottova dcéra Dominika poriadne prekvapila! Z blondínky je... aha, aká bruneta!

V rodnom Česku jej meno preberajú relatívne často. Asi aj pre slávne priezvisko. Najstaršia dcéra zosnulého slávika Karla Gotta, Dominika Gottová najnovšie vyvolala rozruch zmenou imidžu.

25.01.2022 13:00
425528318 Foto:
Dominika Gottová na zábere so svojím zosnulým otcom Karlom Gottom v roku 2015.
debata (5)

Štyridsaťosemročná dcéra Karla Gotta, ktorá začala priezvisko po slávnom otcovi používať až ako 15-ročná, sa objavila pred pár dňami v Prahe na krste videoklipu. Mnohých prítomných prekvapila novým účesom. Gottovú verejnosť celé dekády poznala ako blondínku, dnes je z prvorodenej dcéry niekdajšieho mnohonásobného Zlatého slávika bruneta.

Ako prezradila pre portál Super.cz, momentálne je z novej zmeny imidžu nadšená. A nielen preto, že by šlo o zmenu vizuálnu, ale tiež má pocit, že to bola voľba priateľskejšia k jej vlasom.

zväčšiť Dominika Gottová dorazila do Prahy a prekvapila... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
656001935 Dominika Gottová dorazila do Prahy a prekvapila novou farbou vlasov.

„Dlhoročným odfarbovaním som mala vlasy šialene zničení. Kaderníci ma odmietali, báli sa mi niečo s tým urobiť, aby mi vôbec nejaké vlasy zostali. Odvahu zobral môj kamarát Vítek a som mu za to vďačná,“ uviedla Gottová pre český šoubiznisový portál.

A čo si myslíte o novej podobe dcéry Karla Gotta vy?

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #imidž #zmena #Dominika Gottová

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...