S plným dekoltom a paparazzmi v pätách... Kedysi Ken, dnes Jessica na letisku!

Zmena pohlavia, identity, mena - má za sebou už naozaj asi všetko. Aj po tom všetkom je však o Jessicu Alvesovú záujem. Alebo možno práve preto...

26.01.2022 00:00
653744168 Foto:
Britská modelka a celebrita Jessica Alves, kedysi Rodrigo Alves, na zábere zo Sao Paula.
debata (7)

Na letisku v brazílskom Sao Paule zachytili počas víkendu objektívy bujnými silikónmi vylepšenú blondínku, ktorá patrí pravdepodobne medzi najznámejšie „celebrity“ stavajúce svoju slávu na vizuálnych premenách. Reč je o 38-ročnej Jessice Alvesovej, kedysi Roddy Alvesovej a kedysi predtým ešte Rodrigovi Alvesovi.

Svet poznal tohto rodáka zo Sau Paula pod prezývkou „živý Ken“. Vyniesli mu ju početné plastické operácie a snaha podobať sa na mužského súputnika slávnej bábiky Barbie. Veľká zmena prišla pred necelými dvoma rokmi, keď sa Rodrigo (asi aj vďaka lockdownom a štartu pandemickej krízy) na chvíľu stiahol z dosahu médií a verejnosti. A potom sa opäť objavil už preoperovaný na ženu.

Video
VIDEO: Jessica Alves na letisku v Sao Paule. Zdroj: Backgrid UK / Profimedia

Svalnatý hrudný kôš (mimochodom, tiež čiastočne tvarovaný pod skalpelom chirurga) nahradil bujný dekolt. Vlny v pánskom účesu nahradili zase dlhé platinové kadere. A zdá sa, že ani po tom všetkom ešte Alvesovej nestačilo. Ako totiž poukazujú nové zábery paparazzov z brazílskeho letiska, zdá sa, že v dekolte pribudlo ešte pár centimetrov navyše. A teda s vysokou pravdepodobnosťou aj nové mililitre silikónu.

645489479 Čítajte viac Úpravy na tvári Demi Mooreovej nejdú prehliadnuť: Tieto momentky sú jasný dôkaz (a šok)!

Napriek tomu, že sa brazílska „celebrita“ viackrát posťažovala na to, že niektoré zákroky neboli vôbec jednoduché a mnohé sprevádzali aj niekoľko týždňov trvajúce bolesti pri hojení, meniť by vraj svoje rozhodnutia nechcela. Čo je pre ňu najťažšie, je vraj fakt, že stále ju mnohí oslovujú v mužskom rode. „Je to ako dýka do srdca,“ uviedla Jessica Alves, ktorá sa identifikuje ako transrodová osoba.

Alves si tiež podľa Daily Mail pred časom posťažovala, že nie je vôbec jednoduché viesť súkromný milostný život. „Moje telo síce vyzerá veľmi žensky, ale keď som v bare alebo niekde v posilňovni, chlap sa so mnou začne zhovárať a tretia otázka je, či som trans. Keď poviem, že áno, vždy odídu a to je veľmi frustrujúce,“ dodala Jessica Alves podľa britskej stránky.

Viete, ktoré sú „najkontrover­znejšie“ slovenské celebrity?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #letisko #paparazzi #plastiky #transgender #mall.tv #Jessica Alves

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...