Nicky Hilton je tretíkrát tehotná! Ona mlčí a jej sestra Paris? Trkoce a pózuje na ulici

Hoci je od svojej mediálne slávnej sestry mladšia o dva roky, je už dvojnásobnou mamou. A dvojka sa v prípade Nicky Hiltonovej o pár mesiacov zmení na číslo 3. Ako reagovala na ďalšie tehotenstvo svojej sestry slávna Paris Hilton?

27.01.2022 00:00
debata
Video
VIDEO: Paris Hilton si opäť užíva objektívy, sestra mlčí, ona rozpráva Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Dvojicu blondínok, slávnych sestier z bohatej rodiny Hiltonovcov, zachytili v utorok objektívy paparazzov v New Yorku. Stalo sa tak len pár hodín po tom, čo Nicky a jej manžel James Rotschild potvrdili, že čakajú ďalší prírastok do rodiny. Zdá sa však, že Nicky Hilton má radšej komunikovať prostredníctvom mediálneho zástupcu – paparazzom, ktorí ju na ulici sledovali, nepovedala za celý čas ani slovo. Na druhej strane, ani nemusela.

SK1 8815 2021110675549100 Čítajte viac Skutočne nádherná! Nevesta Paris Hilton vyrazila dych, jej šaty boli ako z rozprávky

Po chvíli totiž z jedného z obchodov vyšla americká celebrita, dídžejka, podnikateľka a influencerka Paris. A tá otázkam reportérov neodolala, rovnako ako im stihla venovať pár minút pózovania na ulici. „Neviem sa dočkať. Milujem byť tetou,“ odvetila na jednu z otázok blondínka, ktorá kráčala studenou newyorskou ulicou v tenučkých šatách a kabáte.

zväčšiť Paris Hilton (vľavo) a jej sestra Nicky Hilton... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Revolve Gallery NYFW Event Paris Hilton (vľavo) a jej sestra Nicky Hilton spoločne na akcii Revolve Gallery New York Fashion Week.

Samozrejme, nevyhla sa ani otázke, či sa nechystá na vlastného potomka, keďže minulý rok sa vydala za svojho partnera Cartera Reuma. „Ešte zatiaľ nie, ale skoro,“ stručne komentovala Paris Hilton, no na otázku, či sa možno z nej stane mama už v roku 2022, odvetila len vyhýbavo „uvidíme“.

Jej sestra Nicky Hilton síce väčšiu časť rozhovoru kráčala po jej boku, no celý čas zaryto mlčala. Viac si pozrite v našom videu hore.

Speváčka a tanečnica Paula Abdul medzi hosťami...
Speváčka Bebe Rexha sa objavila medzi hosťami...
+3Herečka Emma Roberts a jej partner Cade Hudson.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Paris Hilton #paparazzi #video #Nicky Hilton

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....