Vzal ju na ľadovec a na prst nastokol... parádny 'šuter'! Holandská kráska je konečne zasnúbená

Jej dcérka oslávila v decembri prvé narodeniny. Po necelých dvoch mesiacoch prišiel ďalší dôvod na oslavu. Očarujúca holandská topmodelka Romee Strijd zažila fantastické prekvapenie, pod ktorým je podpísaný jej životný partner.

27.01.2022 00:00
Topmodelka Romee Strijd na archívnom zábere z... Foto: ,
Topmodelka Romee Strijd na archívnom zábere z roku 2017.
debata (1)

Blondínku, ktorú svet poznal najmä ako anjelika z prehliadok Victoria's Secret, požiadal po dlhoročnom vzťahu o ruku jej dlhoročný partner – láska ešte zo strednej školy Laurens van Leeuwen. Pár tvoria dvanásť rokov a aj keď sa niektoré médiá domnievali v minulosti, že už sú svoji, faktom je, že svadba sa ešte len chystá.

Ale všetko pekne po poriadku, ako sa hovorí. Najprv prebehli veľkolepé zásnuby. Veľkolepé v zmysle toho, čo si pre Strijdovú jej partner a otec spoločného dieťaťa pripravil. Ako ukázala kráska na svojom profile na Instagrame, sympatický Holanďan vzal svoju lásku do vysokej nadmorskej výšky, na jeden z kopcov pokrytých snehom priamo vo Švajčiarsku. Tam už na dvojicu čakalo šampanské, malé občerstvenie a Laurens van Leeuwen pokľakol pred 26-ročnou Romee s otázkou: „Vezmeš si ma?“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Romee Strijd (@romeestrijd)

„Povedala som áno,“ znie komentár na sociálnej sieti a jedna z fotografií, ktorú topmodelka zverejnila, zachytáva aj obrovský drahý kameň na zásnubnom prsteni, ktorý Romee Strijd od partnera dostala.

Podľa informácií z okolia páru, vraj Laurens chystal toto prekvapenie od momentu, čo bolo potvrdené, že spolu vyrazia do švajčiarskych Álp. Dvojica tu oslávila 12. výročie svojho vzťahu, ktoré pripadlo na 9. januára 2022 a ktoré samotný budúci ženích podporil aj fotografiou z roku 2010, keď boli spolu ako čerství zaľúbenci na nákupoch.

Kedy prebehne svadba, zatiaľ jasné nie je. Keďže si však doteraz pár dával načas so vstupom do manželstva, sú dve možnosti – buď sa nebudú nikam hnať aj naďalej, alebo na to skočia naozaj rázne. Každopádne, sociálne siete nám to určite čoskoro prezradia.

VIDEO: Najkrajšie nevesty v roku 2021

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Švajčiarsko #zasnúbenie #Alpy #žiadosť o ruku #Romee Strijd #mall.tv

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...