Pristihnutý pri... dobrých skutkoch! Charlie Sheen daroval šatstvo, vyzerá zdravo a spokojne

Čo sa nových projektov týka, je ich ako šafranu. Zdá sa však, že to hercovi Charliemu Sheenovi až tak neprekáža. Na posledných záberoch paparazzov pôsobil vyrovnane a podľa viacerých dokonca v dobrej kondícii.

28.01.2022 08:30
debata
Video
VIDEO: Charlie Sheen pristihnutý paparazzmi pri dobrých skutkoch!

Niekdajšia hviezda sitkomu Dva a pol chlapa a muž s nálepkou „zlého chlapca Hollywoodu“ sa pred pár dňami objavil v uliciach kalifornského Malibu. Samozrejme, s objektívmi za chrbtom. Asi aj prekvapenie paparazzov však vyvolal fakt, že Sheen sa tentoraz venoval bohumilej činnosti. V plastovom vreci vytiahol z kufra svojho automobilu obnosené oblečenie, aby ho následne vložil do jedného zo zberných kontajnerov pre charitu a ľudí v núdzi.

Päťdesiatšesťročný herec a otec piatich detí bol oblečený v teplákovej mikine, šortkách a teniskách, na jednej nohe mu visela spevňujúca bandáž na podporu kolenu – herec mal zjavne po krátkom džogingu či behu v neďalekom parku.

zväčšiť Herec Charlie Sheen a jeho exmanželka Denise... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 2045198975 Herec Charlie Sheen a jeho exmanželka Denise Richards na zábere z roku 2003.

Od štartu koronakrízy sa herec neobjavil v žiadnom novom projekte a na žiadnom novom ani nepracuje. Zdá sa však, že posledné mesiace sa venuje najmä svojim deťom, medzi nimi aj dcére Sami, ktorú mal s exmanželkou Denise Richardsovou. Sedemnásťročný potomok dvojice sa pred pár mesiacmi presťahoval k Sheenovi – Sami dokonca zverejnila video, ktoré malo poukazovať na negatívne pomery života v domácnosti s vlastnou mamou Richardsovou.

Denise Richards Čítajte viac Bondgirl aj exmanželka Charlieho Sheena! Denise Richards oslavuje 50-ku, možno si pripije slivovicou

Exmanželská dvojica sa tiež niekoľko rokov súdi o výživné na deti. To vraj Sheen roky neplatil, no teraz, keď jedna z jeho dcér žije pod jeho strechou, vraj ide o ďalší dôvod, prečo by nemal. Jeho ex, 50-ročná Denise, sa však stále snaží od kedysi najlepšie platenej televíznej hviezdy vymôcť nejaké finančné príspevky.

Sheen, ktorý mal dlhé roky problémy s alkoholom a drogami a pred pár rokmi priznal pred televíznymi kamerami, že je HIV pozitívny, sa vraj posledné roky zmenil a snaží sa viesť usporiadaý a zdravý život.

Herec Charlie Sheen počas nakrúcania šou Today...
Herec Charlie Sheen a jeho exmanželka Denise...
+4Valeria Golino a Charlie Sheen v bláznvej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #charita #Charlie Sheen

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...