Našiel Brad Pitt konečne lásku? V jeho živote má byť nová žena

58-ročný hollywoodsky idol sa má stretávať so švédskou speváčkou.

28.01.2022 00:00
Brad Pitt Foto:
Brad Pitt na archívnej snímke.
debata (1)

Brad Pitt je od rozchodu s Angelinou Jolie stále oficiálne single, ale nielen americké médiá ho neustále dávajú dohromady s niekým novým. A novinka v tomto duchu koluje opäť. Ako uvádza „RadarOnline“ či „The Sun“, v živote herca sa zjavila ďalšia žena, s ktorou sa má stretávať od polovice roku 2021. O koho ide?

zväčšiť Švédska speváčka Lykke Li. Foto: SHUTTERSTOCK
lykke Švédska speváčka Lykke Li.

Novou priateľkou Pitta má byť švédska speváčka Lykke Li. Médiá informujú, že niekdajší manžel Anistonovej a 35-ročná tmavovlasá speváčka sa často stretávajú a speváčka býva v dome vzdialenom len tri minúty jazdy od jeho rezidencie v Los Feliz. Zatiaľ ale neexistujú žiadne spoločné zábery nového páru, ale paparazzi v Hollywoode sú páriku už na stope.

pitt Čítajte viac Ako reagoval Brad Pitt, keď ho dali médiá dohromady s touto mladšou herečkou? Prekvapivo

Brad a Lykke boli údajne niekoľkokrát spolu v hollywoodskej vychytenej talianskej reštaurácii Mother Wolf. Ako to už bolo v prípade niekoľkých iných žien, ktoré mali byť Pittovými priateľkami, aj v tomto prípade si budeme musieť počkať, ako sa situácia okolo novej lásky sledovaného idolu napokon vyvinie.

Brad Pitt a Jennifer Aniston Čítajte viac Prekvapivé! Z Anistonovej úst pred kamerami odznelo jasne: Pán Pitt bol úžasný

Sám Pitt už na správy o jeho nových partnerkách niekoľkokrát verejne žartoval, napríklad v roku 2020 počas udeľovania Zlatých glóbusov. "Chcel som priviesť moju mamu, ale nemohol som, pretože ktokoľvek sa vedľa mňa objaví, je označený ako moja partnerka. A to by bolo nepríjemné,“ uviedol s úsmevom.

Brad Pitt na archívnej snímke.
Brad Pitt a Angelina Jolie  na Oscaroch v roku...
+5Jennifer Aniston a Brad Pitt na Oscaroch v roku...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...