Najprv dieťa, až po ňom svadba? Culkin otočil poradie, jeho láska má konečne prsteň

Vzali to síce v opačnom poradí, ale komu by na tom záležalo - zdá sa, že v živote Macaulaya Culkina a jeho partnerky Brendy Songovej sa dejú samé dobré veci.

27.01.2022 13:17
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brenda Song (@brendasong)

Napriek tomu, že niekdajšia hviezda komédií Sám doma si súkromie prísne stráži, v stredu sa potvrdili informácie, o ktorých sa šuškalo. Culkin požiadal o ruku svoju dlhoročnú partnerku a mamu svojho syna Dakotu. Chlapec prišiel na svet v apríli minulého roka a podľa viacerých zdrojov z okolia páru to bol moment obrovského šťastia, ktorý prežívali Brenda aj Macaulay s nadšením. Keďže zosobášení nie sú, bola vraj len otázka času, kedy 41-ročný herec položí svojej milovanej tú dôležitú otázku. A v rukách vraj držal prsteň s obrovským diamantom (Songovú s ním už zachytili objektívy).

„Odkedy sa im narodil Dakota, zamilovali sa do pocitu byť spolu ako rodina. Zasnúbenie teda bolo ďalším logickým krokom,“ citoval americký magazín People svoje zdroje.

zväčšiť Herec Macaulay Culkin sa predviedol ako model... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Gucci "Love Parade" Fashion Show Herec Macaulay Culkin sa predviedol ako model na prehliadke talianskej značky Gucci a jej šou "Love Parade", ktorá sa konala Los Angeles.

Dvojica sa spoznala v roku 2017 pri nakrúcaní spoločného projektu, pričom prvé týždne pristupovali jeden k druhému veľmi opatrne. Napokon si však trúfli na spoločný vzťah a zdá sa, že to bolo správne rozhodnutie. Po príchode syna Dakotu, ktorý dostal meno na počesť Culkinovej zosnulej sestry, sa vraj ešte viac zblížili.

sestričky 4, sestričky, svarinská, Čítajte viac Emma Čaputová, zaľúbený Prachař či zrútený Delon lákali... no najčítanejšia je ONA - najkrajšia slovenská herečka!

Culkina viackrát zachytili objektívy paparazzov pri otcovských povinnostiach, s kočíkom v uliciach alebo so synčekom v náručí počas návštevy bistra alebo kaviarne. Minulý rok si herec odskočil od rodinných povinností aj za prácou. Hoci v tomto prípade poriadne prekvapil Ako jeden z modelov sa totiž objavil na prehliadke značky Gucci, ktorá sa konala priamo na slávnom hollywoodskom bulvári za účasti desiatok celebrít.

Video
VIDEO: Starostlivý tatko Macaulay Culkin kočíkuje v uliciach LA Zdroj: Profimedia
debata chyba
Viac na túto tému: #zasnúbenie #Macaulay Culkin #Brenda Song

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....