DiCaprio sa vyhrieva na balkóne novej vily: Táto idylka? Maličkosť, stála ho milióny

Má za sebou relatívne úspešný záver minulého roka, keď jeho výkon v megalomanskom projekte Netflix túžili vidieť milióny divákov po celom svete. So snímkou Don't Look Up možno prepíše históriu, ale momentálne si najmä užíva oddych.

29.01.2022 00:00
debata (1)
Video
VIDEO: Leonardo DiCaprio na balkóne svojej novej nehnuteľnosti. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Reč je, samozrejme, o americkom hercovi a aktivistovi Leonardovi DiCapriovi, ktorý patrí medzi najväčšie filmové hviezdy posledných dekád. V uvoľnenej nálade, so skupinkou priateľov ho však nedávno zachytili ako obyčajného Američana, ktorý si užíva slnečné lúče na balkóne svojej prímorskej vily. Teda, celkom obyčajného nie. Ide totiž o nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza priamo pri pobreží a ktorej cena sa šplhala vraj k sume 14 miliónov dolárov.

DiCaprio si podľa viacerých informácií zadovážil nový majetok ešte v septembri minulého roka, pričom tak vytvoril ďalšie miesto – základňu pre seba, svoju partnerku Camilu Morrone a priateľov v čase návštevy Miami. Portál Newyorkpost.com informoval ešte na jeseň minulého roka, že ide o relatívne nový dom vybudovaný v roku 2005. Jeho súčasťou sú štyri spálne a päť kúpeľní a príbytok má rozlohu približne 300 metrov štvorcových.

zväčšiť V katastrofickej komédii Don't Look Up... Foto: Netflix
Dont look up2 V katastrofickej komédii Don't Look Up účinkujú známe tváre, hlavné úlohy si zahrali Leonardo DiCaprio a Jennifer Lawrence.

V porovnaní s mnohými ďalšími hviezdami sa to môže stať ako relatívne skromné obydlie. Rozloha je však pre DiCapria, ktorý si zatiaľ nezaložil rodinu, menej podstatná. Namiesto toho vlastní niekoľko menších nehnuteľností a časť z nich počas roka aj prenajíma.

Camila Morrone a Leonardo DiCaprio Čítajte viac Tatko DiCaprio v Karibiku: On má talent a o sexy zábery sa postará... jeho Camila!

Úspešný je teda nielen ako herec, ale aj podnikateľ. Čo sa jeho hereckej kariéry týka, tú pravdepodobne čaká v najbližších týždňoch ďalší úspech. S filmom Don't Look Up sa očakáva, že si DiCaprio zaslúži ďalšiu nomináciu pre najlepšieho herca, ale tiež, že by samotný film mohol získať nomináciu na najlepšiu snímku roka. S kolegyňou Cate Blanchettovou, ktorá si vo filme tiež zahrala, by sa tak stali rekordmanmi – dvojicou hercov účinkujúcich v najvyššom počte na Oscara nominovaných filmov.

Izabel Goulart na pláži na ostrove  St-Barth v...
Bývalá americká topmodelka Kristen Pazik na...
+34Na pláži v Miami zachytili objektívy Ivanku...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #paparazzi #Leonardo DiCaprio #vila #Malibu #Oscar

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...