Divoká mladosť, každý s každým?! Kate Hudson s kamoškou Drew Barrymore (za)spomínali

Poznajú sa dlhé roky a majú spoločnú minulosť. Zdá sa, že aj exfrajerov s rovnakým priezviskom. Herečky Drew Barrymore a Kate Hudson to odtajnili nedávno pred televíznymi kamerami.

31.01.2022 00:00
657023479 Foto:
Jerečka Kate Hudson prichádza na návštevu do relácie The Late Show With Stephen Colbert v New Yorku.
debata

Stalo sa tak v tak-šou, ktorú s úspechom moderuje práve Drew Barrymore a do ktorej ochotne prichádzajú na návštevu mnohí jej hviezdni kolegovia a kamaráti. Jednou z nich bola aj herečka Kate Hudson, ktorá sa s Barrymoreovou priatelí už dlhý čas. Dámy si zaspomínali na divoké obdobie 90-tych rokov.

„Keď sme sa prvýkrát stretli, boli sme mladí a divokí,“ uviedla v relácii Drew Barrymore, na čo ju kamoška doplnila, že išlo o známy bar a po boku Barrymoreovej bol v tom čase herec Luke Wilson. „Chodila som s ním vtedy, ale myslím si, že randil ešte s niekým ďalším. Chápeš, mali sme otvorený vzťah, boli sme mladí,“ komentovala následne Drew Barrymore.

Video
VIDEO: Kate Hudson prichádza do talk-šou.

Kate Hudson so smiechom vyprskla, že „aj ja som v tých čascoh bola s Wilsonom“. Následne však na vysvetlenie doplnila, že išlo o herca Owena Wilsona, teda staršieho brata Luka Wilsona. Blondínka a sympaťák z mnohých hollywoodskych komédií tvorili pár niekoľko mesiacov, no až v roku 2006.

Speváčka Tina Turner na archívnom zábere. Čítajte viac Tina Turner kúpila vo Švajčiarsku nehnuteľnosť za 67 miliónov eur! Poškuľoval po nej aj Federer

Kate Hudson so známou kolegyňou a moderátorkou súhlasili, že ich mladé časy boli úžasné. „Užili sme si fakt veľa zábavy, boli to tie najlepšie časy,“ komentovali zhodne. Hudson, ktorá je dcérou herečky Goldie Hawnovej, sa o pár dní neskôr objavila aj na návšteve talkšou Stephena Collberta. Herečka propaguje svoj nový projekt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Hudson #Drew Barrymore #mladosť #spomienka

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....