Šokujúce číslo! Kardashianovej značka znásobila hodnotu, z tej sumy sa točí hlava

Skutočný šok a triumf zároveň. Najnovšie informácie z podnikania slávnej internetovej celebrity a podnikateľky Kim Kardashianovej vyrážajú dych.

31.01.2022 00:00
Kim Kardashian West Foto:
Influencerka, dizajnérka a celebrita Kim Kardashian West v jednom z kúskov kolekcie FENDIxSKIMS, ktorý vytvorila spoločne s Kimom Jonesom, dizajnérom Fendi.
debata (2)

Ako informuje portál JustJared.com, odevná spoločnosť SKIMS, ktorú založila a jej majoritnou majiteľkou je práve najslávnejšia zo sestier Kardashianových, stúpla na hodnote dvojnásobne za uplynulých deväť mesiacov. Vyjadrené v číslach – kým v apríli sa trhová hodnota spoločnosti zameranej na výrobu dámskej tvarovacej bielizne a odevov dotýkala sumy 1,6 miliardy dolárov, momentálne je to už 3,2 miliardy dolárov.

Nejde síce o vyčíslenie ziskov firmy – tie sú výrazne menšie – ale značka spojená s menom 41-ročnej televíznej celebrity a influencerky stúpa na hodnote aj vďaka neustále rastúcej vizibilite Kardashianovej a premysleným marketingovým krokom, ktoré sa spájajú s jej pôsobením v odevnom segmente.

Kim Kardashian West Čítajte viac Oslava kriviek a žien každej veľkosti! Kardashian láka vo videu na novú kolekciu

Značke SKIMS výrazne pomohla aj minuloročná spolupráca s talianskym módnym domom FENDI, keď spoločne vytvorili limitovanú kolekciu FENDI X SKIMS (táto spolupráca bola jednou z dôležitých aj pre samotný ateliér FENDI). Aj vďaka nej sa tržby v minulom roku vyšplhali na 275 miliónov dolárov. Plány na tento rok sú ešte väčšie, spoločnosť by chcela zisk zvýšiť na 400 miliónov dolárov.

Zábery na modelky všetkých konfekčných veľkostí...
Influencerka, dizajnérka a celebrita Kim...
+9Reklamná kampaň na kolekciu FENDIxSKIMS, v...

Vďaka investorom, ktorí do firmy vstúpili, bude jednoduchšie investovať nielen do propagácie, ale aj do tvorby nových materiálov a odevných technológií, ktoré majú priniesť zákazníčkam tovar najvyššej kvality a komfortu.

Video
VIDEO: Kim Kardashian v reklamnej kampani FENDIxSKIMS. Zdroj: FENDI

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #podnikanie #Kim Kardashian #Fendi #trhová hodnota #Skims

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...