Tvrdý úder princa Alberta! Spoločnosť na oficiálnom podujatí mu robila aj jeho ex, ktorá má Charlene poriadne v zuboch

Žiadna manželská kríza? Charlene je stále mimo Monaka, v Albertovej blízkosti je matka jeho nemanželského syna.

29.01.2022 00:00
charlene Foto:
Kňažná Charlene a princ Albert na archívnej snímke.
debata (2)

Kňažná Charlene oslávila 25. januára 44 rokov. Manželka princa Alberta sa stále zotavuje na neznámom mieste. Fanúšikovia na jej instagramovej stránke našli v deň jej narodenín video, ktoré bolo tvorené ako zostrih jej fotografií. Následne sa už s oficiálnym vyhlásením ozval aj palác, aby aktualizoval správy o Charlene.

Princezná Charlene Čítajte viac Pred svetom skrytá Charlene má narodeniny, fanúšikovia sa dočkali aspoň videa! Otázok však zostáva veľa

„Zotavovanie jej výsosti princeznej Charlène v súčasnosti uspokojivo a veľmi povzbudivo napreduje. Keďže jej zotavenie bude pokračovať ešte niekoľko týždňov, nezúčastní sa osláv Sainte-Dévote,“ oznámil v oficiálnom vyhlásení palác pred pár dňami.

zväčšiť Princ Jacques a jeho otec, princ Albert počas... Foto: SITA/AP, Daniel Cole
Monaco Sainte Devote Princ Jacques a jeho otec, princ Albert počas viatku "Sainte Devote" v Monaku.

Práve oslavy Sainte-Dévote (svätej Devoty, patrónky Monaka) pripadli na 27. január. Monacká rodina sa ich zúčastnila, nechýbal princ Albert (63). Na bohoslužbe pri príležitosti sviatku sa zúčastnila aj expartnerka princa Alberta, Nicole Coste (50), čo dokazujú zábery, ktoré okrem iného uverejnil portál Gala. Nicole Coste je oblečená celá v bielom a stojí pred kostolom, v ktorom sa konala bohoslužba.

zväčšiť Nicole Coste sa zúčastnila s monackou rodinou... Foto: Profimedia
coste Nicole Coste sa zúčastnila s monackou rodinou na bohoslužbe pri príležitosti osláv sviatku "Sainte Devote".

Niekdajšia letuška je mamou nemanželského syna princa Alberta, Alexandra Grimaldi-Costea, ktorý má 18 rokov. Bola to práve ona, kto v septembri poskytol rozhovor magazínu Paris Match, v ktorom odzneli nelichotivé vyjadrenia na adresu Charlene.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Match (@parismatch_magazine)

Coste vtedy opísala situáciu, pre ktorú má na Charlene dodnes ťažké srdce. "Počas obdobia ich zásnub som videla veci, ktoré ma znepokojovali až šokovali,“ povedala Nicole Coste. Alexandre mal vtedy iba sedem rokov. A ako povedala, hoci by si priala, keby medzi ňou a Charlene panoval vzájomný rešpekt, veci dopadli inak. "Napríklad, zmenila izbu môjho syna a využila neprítomnosť jeho otca, aby ho presťahovala do krídla pre zamestnancov. Ako matka neviem nájsť slová, ktoré by opísali toto správanie,“ povedala Alexandrova matka na adresu Charlene.

Monaco National Day Čítajte viac Princ Albert prehovoril: Opisuje zlý duševný stav Charlene, reaguje na správy o rakovine aj kríze v manželstve

Nicole Coste, ktorá sa s princom Albertom spoznala na palube lietadla spoločnosti Air France, kde pracovala ako letuška, bola jeho partnerkou niekoľko rokov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene #princ Albert

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....