Striptérky sa prezliekli za Sarah Palin, súťažili o tisíce

Z guvernérky Aljašky a republikánskej kandidátky na viceprezidentku Sarah Palin sa stala za pár mesiacov hotová celebrita. Jej osoba však vyvoláva aj záujem, ktorý asi samotnú političku neteší.

24.10.2008 13:00
striptízová súťaž - Las Vegas - dvojníčky Sarah... Foto:
Republikánska kandidátka na post viceprezidenta USA Sarah Palin si v Amerike užíva popularitu, po ktorej možno vôbec netúžila. Jej postava inšpirovala aj organizátorov súťaže v Las Vegas. Zišli sa tu striptérky, ktoré sa podobajú na Palinovú a súťažili o titul tej najlepšej.
debata

Po pornografickom filme firmy Hustler, ktorá našla Palinovej dvojníčku a nakrútila snímku s názvom Kto pretiahne Pailin?, sa niekoľko dám podobných matke štyroch detí ocitlo aj v striptízovom klube v Las Vegas.

Jedna zo súťažiacich - dvojníčok Sarah Palin... Foto: Reuters
striptízová súťaž - Las Vegas - dvojníčky Sarah Palin Jedna zo súťažiacich - dvojníčok Sarah Palin počas striptízovej súťaže v Las Vegas.

Nočný podnik sa stal miesto súťaže striptérok z celého USA, ktoré sa mali predviesť s imidžom a´la Sarah Palin. Hoci väčšina účastníčok boli skúsené striptérky, na úplne odhaľovanie nedošlo. Porota hodnotila dámy, z ktorých väčšina využila parochňu z hnedých vlasov a typické okuliare, ako vyzerajú v bikinách. Súčasťou boja jednotlivých kandidátok bol vraj aj prejav. Ten museli predviesť na pódiu, na ktorom zväčša robia úplne iné veci.

Víťazkou súťaže sa stala Kimberly Jones, ktorá pracuje práve v meste hriechu Las Vegas. Okrem finančnej odmeny vo výške 10 000 dolárov (približne 220 000 korún) získala Jones aj letenku a pobyt vo Washingtone, kde sa zúčastní prezidentskej inaugurácie.

Takouto reklamou lákali organizátori na súťaž striptérskych dvojníčok Sarah Palin

Republikánska kandidátka na post viceprezidenta...
Republikánska kandidátka na post viceprezidenta...
+3Jedna zo súťažiacich - dvojníčok Sarah Palin...
debata chyba

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...