Bývalá Miss USA si vo veku 30 rokov vzala život, skočila z budovy mrakodrapu

Tragickú správu zástupcom médií a verejnosti v nedeľu potvrdila rodina bývalej kráľovnej krásy USA Cheslie Krystovej. Bývalá víťazka tohto titulu zomrela vo veku 30 rokov, pravdepodobne si sama siahla na život.

31.01.2022 06:05
Obit Cheslie Kryst Foto: ,
Miss USA Cheslie Kryst na zábere z premiéry filmu Like a Boss v roku 2019.
debata

Ako informujú americké médiá, Kryst údajne vyskočila z budovy 60-poschodového mrakodrapu v New Yorku. Ako píše magazín People, krásku, ktorá sa po víťazstve v súťaži Miss USA presadila aj ako moderátorka a reportérka šoubiznisových podujatí pre reláciu Extra, naposledy videli na terase na 29. poschodí. Cheslie Kryst pritom údajne v budove mrakodrapu aj sama bývala, jej apartmán sa nachádzal na 9. poschodí.

Antonín Beránek Čítajte viac V Šanghaji zomrel český Muž roka 2013! Pracoval ako model, mal 30 rokov

„V hlbokom zármutku by sme chceli informovať o smrti našej milovanej Charlie,“ píše sa vo vyhlásení rodiny, ktoré prevzala väčšina amerických médií. "Jej veľké svetlo inšpirovalo ostatných na celom svete svojou krásou a silou. Starala sa, milovala, smiala sa a žiarila. Cheslie stelesňovala lásku a slúžila druhým, či už prostredníctvom svojej práce právničky bojujúcej za sociálnu spravodlivosť, Miss USA a moderátorky na Extra. Ale čo je najdôležitejšie, ako dcéra, sestra, priateľka, mentorka a kolegyňa – vieme, že jej vplyv bude pokračovať,“ dodala vo vyhlásení rodina, ktorá zároveň požiadala o rešpektovanie súkromia v náročnom čase.

Pozrite si archívnu galériu z finále Miss USA 2019, kde vyhrala Cheslie Kryst
Miss USA 2019 sa stala Cheslie Kryst, víťazka...
Miss Severnej Karolíny Cheslie Krystovú, ktorá...
+3Miss USA 2019 Cheslie Kryst sa teší zo zisku...

Čo stálo za rozhodnutím tridsaťročnej kučeravej brunetky, ktorá súťažila na národnom kole súťaže krásy ako víťazka so Severnej Karolíny a v roku 2019 si domov odnášala titul najkrajšej Američanky, nie je zatiaľ jasné. Ešte v čase svojho pôsobenia v súťaži sa veľmi jasne vyjadrila proti politike Donalda Trumpa, ktorý kedysi vlastnil licencie na súťaže krásy, no následne ich v roku 2015 predal.

Video

Krystovú naposledy bolo možné vidieť napríklad na veľkolepej premiére filmu Klan Gucci v New Yorku, kde spovedala napríklad speváčku Lady Gaga alebo herca Jareda Leta, či na premiére filmu Don't look up s Leonardom DiCapriom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #samovražda #moderátorka #mrakodrap #Miss USA #Cheslie Kryst

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...