Foto priamo z postele! Dara Rolins sa túli k Nedvědovi, sú to veľké divy, odkazuje

Pre pandémiu sa síce slovenská speváčka Dara Rolins nemohla ani tento rok vrátiť na svoj milovaný ostrov Bali, ale rok 2022 si pre ňu pripravil azda ešte čosi lepšie. Po dlhšom čase dovolenkuje aj so svojou láskou.

01.02.2022 10:00
debata (3)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Áno, reč je o bývalom futbalistovi, dnes futbalovom manažérovi Pavlovi Nedvědovi, s ktorým sa blondínka stretáva už viac ako polroka. Dvojica sa spoločne vybrala tento rok na Maledivy. „Aktuálne vás pozdravujem z miesta, ktoré som navštívila prvýkrát v živote. Maledivy. Výstižnejšie by ovšem boli Velkédivy, je to tu dychberúce,“ napísala na Instagrame.

630481174 Čítajte viac Nech sú vaše srdcia plné lásky, odkazuje zamilovaná Dara Rolins! Bola už šťastnejšia?

Ako to už v prípade Rolinsovej býva, fotodokumentácia sa objavuje na sociálnej sieti. Rozdiel je možno v tom, že kým v prípade bratislavskej rodáčky nechýbajú zábery z pláže či v bikinách (v ktorých má, mimochodom, stále ukážkovú figúru), fotografie svojho partnera dávkuje zatiaľ pomerne opatrne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Na Instagrame Rolinsovej však pribudol záber s českým športovcom v bazéne, zachyteným zozadu ako napína svalnatý chrbát. A tiež momentka priamo z postele, kde vidieť len dva páry nôh navzájom prepletené a smerujúce k božskému výhľadu pri mori.

Rolins svoj vzťah s Nedvědom potvrdila pred Vianocami, pár dní po oslave svojich 49. narodenín. Ako dvojica informovala. stretávali sa už od leta, no niekoľko mesiacov sa snažili udržať svoj vzťah ako tajomstvo, aby si prvé mesiace užili bez pozornosti médií. Nuž, ale aj vzhľadom na počet spoločných fotografií na sociálnych sieťach, sa trošku zdá, že po tej pozornosti sa už Dare (a možno aj jej partnerovi) cnie…

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #láska #Instagram #Dara Rolins #Pavel Nedvěd #Maledivy

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...