Slávnu krásku z Paraguaja, manželku futbalistu Torresa, zastrelili na koncerte! Zostali po nej tri deti

Tragickú správu potvrdil médiám paraguajský futbalista Ivan Torres, ktorého partnerkou bola modelka Cristina Aranda. Dvadsaťdeväťročná kráska a mama troch detí prišla o život pri streľbe na koncerte.

01.02.2022 13:20
658028573 Foto:
Futbalista Ivan Torres a jeho manželka - modelka a influencerka Cristina "Vita" Aranda.
debata (8)

K tragickému incidentu malo dôjsť v nedeľu 30. januára, správy o úmrtí 29-ročnej Arandy následne v pondelok potvrdila rodina pozostalej aj samotný Torres, s ktorým sa údajne chcela Aranda rozvádzať, no na uvedenom koncerte mali byť spoločne.

„Takto na teba budem spomínať láska moja, s tým krásnym úsmevom a veľkým srdcom. Budeš mi veľmi chýbať, bez teba už nebude nič také ako predtým,“ napísal Torres na svojom Instagrame ku krátkemu videu s fotografiami usmiatej modelky. „ĎAKUJEM za tie tri deti, ktoré si mi dala, budem ctiť tvoje meno tým, že zo seba vydám maximum, aby vyzerali ako ty,“ doplnil tiež zronený športovec.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivan Torres (@ivan_torres11)

Modelka Aranda sa podľa informácií portálu BBC zúčastnila počas víkendu na hudobnom festivale Ja'umina Fest v priestoroch amfiteátra José Asunción Flores, kde došlo k nepokojom a streľbe. Ako uviedli policajné zdroje v krajine, na mieste zomreli celkom dve osoby a ďalšie štyri boli zranené.

Obit Cheslie Kryst Čítajte viac Bývalá Miss USA si vo veku 30 rokov vzala život, skočila z budovy mrakodrapu

Policajný riaditeľ Benicio Ramiréz, ktorého citovala EOnline.com, sa domnieva, že samotná Cristina nebola cieľom útoku – malo ísť o nešťastnú náhodu, keď ju zasiahla strela v momente, keď čakala na manžela.

zväčšiť Futbalista Ivan Torres stojí pri sanitke, ktorá... Foto: SITA/AP, Marta Escurra
Paraguay Concert Shooting Futbalista Ivan Torres stojí pri sanitke, ktorá preváža jeho manželku Cristinu Arandu po streľbe na Ja'umina Fest koncerte v Paraguaji.

Torres, ktorý hrá za paraguajský klub Olimpia, vyzval svojich fanúšikov a fanúšikov manželky, ktorá bola v rodnej krajine známa ako modelka a internetová celebrita (sledovalo ju viac ako pol milióna ľudí na sociálnej sieti), aby jej prišli dať posledné zbohom. Rozlúčka by sa mala konať v najbližších dňoch.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristina Aranda (@vitaaranda)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivan Torres (@ivan_torres11)

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #tragédia #streľba #hudobný festival #Ivan Torres #Cristina Aranda

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...