Timberlake a jeho krásna manželka v retro štýle! Šťastie z nich priam srší, kríza je dávno zažehnaná

Tento rok majú Jessica Biel (39) a Justin Timberlake (41) čo oslavovať.

07.02.2022 02:30
jessica biel Foto:
Jessica Biel a Justin Timberlake na archívnej snímke.
debata

V marci oslávi herečka 40-te narodeniny, v októbri dvojica oslávi desiate výročie sobáša. Január sa však niesol v znamení narodenín známeho speváka. 31. januára sfúkol na torte 41 sviečok.

dunst-koláž Čítajte viac Talentované a také krásne! Nielen Jessica Biel či Anne Hathaway oslávia v roku 2022 okrúhlu 40-ku! Tu sú aj ďalšie

Ako mu zablahoželala jeho krásna manželka na Instagrame? Zverejnená fotografia sa niesla v znamení 80-tych rokov, keďže v roku 1981 sa Timberlake narodil. K záberu Biel napísala: „Všetko najlepšie, dieťa 80-tych rokov.“ Obaja majú na sebe nielen retro oblečenie, ale aj farbami hýriace doplnky ako šilty či náušnice.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Biel (@jessicabiel)

Dvojica sa teší z dvoch malých synov – Silasa a Phineasa. Druhý z nich prišiel na svet po medializovanom škandále, ktorého súčasťou sa stal práve Timberlake. V roku 2019 vznikala v New Orleans snímka Palmer, ktorá priniesla krízu do stabilného manželstva Timberlakea a Bielovej. Paparazzi totiž v tom čase priniesli zábery, ktoré zachytili Timberlakea s hereckou kolegyňou, ako spolu popíjajú v jednom z barov v meste New Orleans. Kučeravá herečka speváka najskôr hladila po kolene, následne ju herec držal pod stolom za ruku, ich prsty boli prepletené. Išlo Alishu Wainwrightovú, kolegyňu zo spomínaného filmu.

Justin Timberlake a jeho manželka Jessica Biel Čítajte viac Timberlake sa ozval po aférke s kolegyňou! Čo odkázal manželke, Jessice Bielovej?

Po škandále nasledovalo hercove ospravedlnenie sa manželke a všetko nasvedčuje tomu, že kríza slávneho páru je už zabudnutá.

Anne Hathaway.
Herečka Cobie Smulders.
+16Herečka Jessica Biel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Timberlake #Jessica Biel

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...