Vojvodkyňa Kate obrala Harryho o jeho srdcovku! Nikomu to nevadilo, všetci sa bavili

Manželka princa Williama prebrala po princovi Harrym patronát nad anglickou ligou rugby.

03.02.2022 12:00
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate si zahrala rugby, prebrala patronát nad britskou "Rugby Football Union".
debata (6)

O tom, že 40-ročná vojvodkyňa má športového ducha niet pochýb. Pravidelne sa objavuje na športových podujatiach, nie však v pozícii diváka na tribúne, ale aktívnej športovkyne.

Vojvodkyňa Kate si zahrala rugby, prebrala...
Vojvodkyňa Kate si zahrala rugby, prebrala...
+2Vojvodkyňa Kate si zahrala rugby, prebrala...

V tenisovom zápale sme ju videli v septembri, kedy si zahrala štvorhru s 18-ročnou víťazkou US Open Emmou Raducanuovou. Krátko predtým si vyskúšala adrenalínovejšie športy spolu s kadetmi výcvikového strediska RAF, kde sa pustila do zdolávania rôznych adrenalínových situácií. Vo výcvikovom centre v anglickej Cumbrii bez problémov zlaňovala či si vyskúšala zjazd na bicykli.

Britain Royals Čítajte viac Krajšia ako Kurnikovová? Vojvodkyňa Kate v kratučkej tenisovej sukničke, na kurte s britskou hviezdou

Športovo naladená Kate sa v stredu objavila na štadióne v Londýne, aby prebrala patronát nad anglickou ligou rugby (Rugby Football League, Rugby Football Union). Táto úloha patrila princovi Harrymu, ktorý je nadšeným fanúšikom tohto športu a patronát nad ligou mu zverila kráľovná Alžbeta II. Harry si aj po Megxit-e chcel túto funkciu ponechať, čo mu spočiatku bolo umožnené. Neskôr mu však boli odobraté všetky kráľovské záštity spolu s čestnými vojenskými hodnosťami. Rovnako aj jeho manželke.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate si zahrala rugby, prebrala... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
APTOPIX Britain Royals Vojvodkyňa Kate si zahrala rugby, prebrala patronát nad britskou "Rugby Football Union".

Trojnásobná mama si športový v v Twickenhame deň naozaj užila a tak bujaro sa zabávať sme ju videli málokedy. Kate sa nielenže zapojila do tréningu, ale si vychutnala aj moment, kedy ju spoluhráči zodvihli nad hlavy. Na štadión prišla oblečená v súprave na rugby, nohavice boli v hodnote 50 libier, rovnako ako aj jej športová bundička. Jej športovej postave tento outfit sedel ako uliaty.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ Harry #rugby

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...