Princ Charles má znovu covid! Bol v kontakte aj s kráľovnou... aké sú správy z paláca?

Britský korunný princ Charles mal opäť pozitívny test na koronavírus a zostane v izolácii. Oznámil to vo štvrtok na sociálnej sieti.

11.02.2022 06:54
Britain Royals Foto: ,
Princ Charles počas oficiálnej návštevy tréningového tábora pod záštitou The Prince's Foundation.
debata

Charles, ktorý sa nakazil už druhýkrát, bol podľa zdroja z kráľovskej rodiny v kontakte so svojou matkou, 95-ročnou kráľovnou Alžbetou II.

„Dnes ráno bol princ z Walesu pozitívne testovaný na covid-19 a teraz je v izolácii. Jeho kráľovská Výsosť je hlboko sklamaná, že sa nemôže zúčastniť dnešných akcií vo Winchestri,“ stojí ďalej v príspevku na spoločnom twitterovom účte Charlesa a jeho manželky Camilly.

Charles mal vo Winchestri odhaliť sochu významnej britskej židovskej podnikateľky Licoricie, ktorá vo Winchestri žila v stredoveku.

zväčšiť Princ Charles počas účasti na akcii British... Foto: SITA/AP, Tristan Fewings
Britain Royals Princ Charles počas účasti na akcii British Asian Trust v Britskom múzeu v Londýne.

Nemenovaný zdroj z kráľovskej rodiny, na ktorý sa odvoláva agentúra Reuters, uviedol, že Charles sa nedávno stretol so svojou matkou Alžbetou (pravdepodobne v rámci osláv jej 70– výročia zasadnutia na britský trón), ktorá však nevykazuje žiadne príznaky choroby covid-19.

Britain Queen Platinum Jubilee Čítajte viac Alžbeta II. pri jubilejnom prejave šokovala časť verejnosti! Camilla bude kráľovná

V stredu sa Charles zúčastnil na spoločenskej akcii organizácie British Asian Trust, ktorá bojuje s chudobou. Stretol sa tam okrem iného s britským ministrom financií Rishim Sunakom a ministrom zdravotníctva Sajidom Javidom.

Sedemdesiattriročný Charles mal pozitívny test na koronavírus už v marci 2020 a neskôr uviedol, že chorobu prekonal len s miernymi príznakmi. V izolácii v Škótsku vtedy strávil sedem dní.

Brtiská kráľovná Alžbeta II. si prezerá...
Kráľovná Alžbeta II. si prezerá memorabílie,...
+6Kráľovná Alžbeta II. odchádza zo Sandringham...
debata chyba
Viac na túto tému: #test #princ charles #kráľovná Alžbeta II. #Covid-19

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...