Rozvod švédskej princeznej Viktórie na spadnutie? Na šumy okolo krízy v manželstve už reaguje palác

Čo sa deje za múrmi paláca? Vo Švédsku narastajú špekulácie o manželskej kríze korunnej princeznej a princa Daniela.

13.02.2022 10:30
Viktória Foto:
Švédska kráľovská rodinka - princezná Viktória, jej manžel, princ Daniel a ich dve deti - princezná Estelle a princ Oscar.
debata (1)

Ako je to s manželstvom korunnej švédskej princeznej Viktórie (44) a jej manžela, princa Daniela (48)? V posledných týždňoch sa vo švédskych médiách objavili správy o kríze či dokonca blížiacom sa rozvode dvojice.

Na verejnosti či na oficiálnych záberoch pritom vyzerá táto rodinka ako z plagátu. Za múrmi paláca, ako píše švédsky portál „Stoppa Pressarna“, však až taká idylka vládnuť nemá. Na množiace sa správy o kríze už dokonca zareagoval aj palác v oficiálnom vyhlásení pre portál „Dana Press“.

sofia Čítajte viac Princ Carl Philip a Sofia pri troch deťoch zrejme nezostanú! Ich plány sú väčšie

„Informáciu o tom, že korunná princezná sa rozvádza, môžeme jednoznačne poprieť. Žiaden rozvod nie je,“ uviedla hovorkyňa paláca Margareta Thorgren.

14. februára 2009 fitness tréner Daniel Westling požiadal švédsku korunnú princeznú Viktóriu o ruku. 19. júna 2010 sa potom snúbenci postavili pred oltár a z fitness trénera sa stal švédsky princ. Ich príbeh, kedy si princeznú zobral za manželku „obyčajný“ muž, tak pripomínal modernú rozprávku. Viktória a Daniel vychovávajú dve ratolesti – princeznú Estelle (9) a mladšieho syna Oscara (6).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Švédsko #princezná Viktória

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....