Na Valentína nebude sama! Bagárová s Muradovom sú opäť spolu, oslávili to dojímavým videom

Počas ostatných Vianoc poriadne prekvapila, keď na sociálnej sieti potvrdila, že sa s partnerom rozišli. Speváčka Monika Bagárová však zjavne dala vzťahu s otcom svojej dcéry Rumie druhú šancu.

12.02.2022 00:00
Speváčka a porotkyňa Superstar 2020 Monika... Foto:
Speváčka Monika Bagárová.
debata

Ako už pred pár dňami potvrdila porotkyňa televíznej šou Superstar (opäť online na sociálnej sieti), so zápasníkom Makmudom Muradovom sa k sebe vrátili. Na profile rodáčky z Brna sa tiež objavilo video, ktoré zachytáva rozličné momenty samotného Muradova. Ten totiž oslavoval narodeniny a tak sa mu pôvabná Monika rozhodla venovať romantický minifilm.

Speváčka Monika Bagárová debutovala na spoločenskej akcii s novým partnerom - zápasníkom Makhmudom Muradovom. Čítajte viac Bagárová, Nízlová s Lobotkom či Marcel Forgáč: Toto sú rozchody roka 2021!

„Všetko najlepšie, ocko. Ľúbime ťa,“ napísala sprievodný text ku nahrávke, v ktorej mohli fanúšikovia vidieť mnohé momenty spoločného vzťahu aj rodičovstva celebritného páru.

Bagárová s Muradovom by mali čoskoro osláviť štvrté výročie svojej lásky – ak si teda odmyslíme krátku pauzu. Už v pondelok sa blíži sviatok zamilovaných a zdá sa, že dvojica dala novú šancu aj tomu, aby si tento deň užili spoločne ako partneri a ako rodina.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #návrat #Monika Bagárová #Makhmud Muradov

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....