Dvončová má nový imidž a chváli Klima: Asi bude dobrý otec!

Topmodelka Denisa Dvončová mnohých prekvapila zmenou imidžu. Z dlhovlasej blondínky je totiž slečna so štýlovým účesom.

02.12.2008 13:40
Denisa Dvončová Foto:
Topmodelka Denisa Dvončová prišla v baretke a´la Červená čiapočka.
debata

„Práca v modelingu sa podpísala na mojich vlasoch. Mala som ich naozaj zničené a tak som sa rozhodla pre radikálnu zmenu,“ prezradila pre Pravda.sk Dvončová. Reakcie okolia sú vraj výlučne pozitívne. „A dôležité je, že sa to páči Kubovi,“ podotkla modelka, ktorej priateľom je fotograf Jakub Klimo.

Na nedávnej párty pri príležitosti krstu hudobnej stanice Musiq1 a kalendára OZ Pes v núdzi sa dvojica objavila spoločne. No kým Jakub nafotil všetkých dvanásť modeliek pre charitatívne dielo, Denisa sa tvorby kalendára nezúčastnila. „Veľmi ma to mrzelo, ale na poslednú chvíľu som musela letieť do New Yorku. Každú chvíľu som volala domov, ako prebieha fotenie a čo robia psíky. Milujem zvieratá,“ rozhovorila sa modelka, ktorá sa s priateľom tiež stará o štvornohého miláčika.

Popri pracovných povinnostiach ho síce venčí sporadicky, ale Jakub Klimo to vraj psovi vynahrádza plným priehrštím. „Stará sa o neho naozaj úžasne. Venčí ho, chodí s ním von a keď má prácu, berie ho so sebou aj do ateliéru,“ vysvetlila Dvončová. Žeby to bol dobrý signál aj pre Klimove otcovské inštinkty. „Hádam hej,“ rozosmiala sa Denisa. „Uvidíme.“

Topmodelka Denisa Dvončová predvádza večerné...
Zaľúbenci na párty po prenose - fotograf Jakub...
+7Zaľúbenci Denisa Dvončová a Jakub Klimo.
debata chyba

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...