Je Kostkovej manžel romantik? Herečka prezrádza, ako vníma Valentína

Aj českú herečku a moderátorku Terezu Kostkovú uvidia diváci v očakávanej komédii V lete ti poviem, ako sa mám, ktorú podľa knižnej predlohy a scenára spisovateľky Evity Twardzik nakrútila Marta Ferencová.

14.02.2022 14:00
kostková Foto:
Premiéra komédie Na Útěku - na recepcii nechýbala Tereza Kostková a slovenský režisér Jakub Nvota, jej manžel.
debata

Vo filme o láske, priateľstve a partii kamarátov stvárňuje Ivanu. „Je to pekná úloha, pre herečku veľmi zaujímavá, pretože je pestrá. Je dosť iná, ako som ja, to nás hercov tiež baví, keď sa vydávame do neznámych sfér, ale niečo, čo dobre poznám, som jej mohla požičať,“ povedala Kostková.

Premiéra romantickej komédie V lete ti poviem,...
V pražskom kine Lucerna sa konala premiéra...
+10V pražskom kine Lucerna sa konala premiéra...

Filmovú Ivanu označila za inšpiratívnu postavu. „Napríklad v tom, ako v živote neisť, čo nerobiť, ako zabrániť niektorým situáciám, ktoré sa Ivane dejú. Ukážkovo je tu vidieť, čo nerobiť, nezažívať to v živote, len na plátne v kinách,“ poznamenala herečka.

660406139 Čítajte viac Premiéra novej evitovky: Kostková prišla v priehľadnej čipke, domáce dámy zatienili sexi rumunské hviezdy

Našla aj veci, ktoré má so svojou filmovou postavou spoločné. „Obidve sa skutočne rady staráme o ľudí vo svojom okolí, robí nás šťastnými to, že si niekto okolo nás na niečom pochutí, alebo mu bolo dobre v našej spoločnosti. Ale musím povedať, že ja nie som pre to ochotná robiť toľko urputných vecí ako Ivana, ona robí tak strašne veľa pre všetkých a myslí si, že vie, čo ich robí šťastnými, až sa vedľa nej necíti dobre skoro nikto,“ prezradila Kostková k filmovej novinke, ktorá nemá jednu – dve hlavné postavy, ale celú partiu kamarátov. Ivaninho manžela hrá Marián Miezga, diváci sa môžu tešiť aj na Jána Koleníka, Martina Hofmanna, Dominiku Morávkovú, Ondřeja Sokola, Petru Vajdovú, Jaroslava Plesla či Soňu Norisovú.

Dana Rogoz Čítajte viac Očarujúca Rumunka z novej evitovky sa slovenčiny nezľakla! Čo sa na ňu nalepilo? Prekvapí vás

Komédia V lete ti poviem, ako sa mám vstupuje do slovenských kín vo valentínskom týždni. Sviatok zaľúbených však v rodine Terezy Kostkovej neuznávajú, aj keď nepopiera, že jej slovenský manžel, divadelný režisér a dramatik Jakub Nvota patrí medzi romanticky založených mužov. Valentína jednoducho dvojica, ktorú spája divadlo, rozhlas, knihy, filozofické i ekologické témy, nerieši. „Romantiku si každý predstavuje inak. Ružové srdiečka na posteli u nás rozhodne neriešime, bolo by to od nás predstierané, nemáme to zakorenené, Valentín nie je kultúrny sviatok našich krajín,“ prízvukuje Kostková.

Petra Vajdová vo filme  V lete ti poviem, ako...
Dominika Morávková vo filme  V lete ti poviem,...
+6Tereza Kostková  vo filme  V lete ti poviem,...

„Vymysleli si ho ľudia a zapísali do kalendára. Vôbec sa ma nedotkne, keď mi 14. februára nepríde žiadna esemeska, ani to neočakávam,“ dodala s úsmevom herečka, ktorá si nemyslí, že by práve valentínska sms vyjadrovala mieru vzťahu. „Mieru nášho vzťahu vyjadruje to, ako konáme každý deň, to, čo cítim, to, ako žijeme,“ uzavrela.

Ako si Tereza Kostková „pokecala“ s kolegami z Rumunska počas nakrúcania novej evitovky?

Video
Zdroj: NUNEZ NFE
debata chyba
Viac na túto tému: #Tereza Kostková #V lete ti poviem #ako sa mám

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....