Kedysi Anistonovej zajačik, dnes? Známeho hudobníka pristihli v objatí s bývalou detskou hviezdou

Pred pár rokmi bol titulovaný ako "zajačik". Vďaka vzťahu so staršou herečkou Jennifer Anistonovou. Hudobníka Johna Mayera však pristihli s o polovicu mladšou hviezdou.

15.02.2022 00:00
63rd Annual Grammy Awards - Show Foto: ,
Spevák a hudobník John Mayer.
debata

Americký muzikant a spevák Mayer sa podľa všetkého začal stretávať s kolegyňou zo šoubiznisovej brandže – reč je o herečke Kiernan Shipka, ktorú dobre poznajú aj diváci slovenského Netflixu. Je totiž hviezdou populárneho seriálu o čarodejnici Sabrine pod názvom Chilling Adventures of Sabrina.

Dvojicu zachytili objektívy fotografov počas uplynulého víkendu pred Tower Bar, kde spoločne debatovali a následne sa objímali. Podľa zdroja z miesta vraj strávili v bare viac ako štyri hodiny. Spoločnosť im robila aj skupinka priateľov. Ich spoločné zábery (zverejnil ich portál JustJared.com) vyvolali ďalšie špekulácie o milostnom vzťahu, hoci mnohé hlasy tvrdia, že dvojica sa len kamaráti a stretávajú sa ako dobrí priatelia.

zväčšiť Herečka Kiernan Shipka na zábere z roku 2019. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 1384206233 Herečka Kiernan Shipka na zábere z roku 2019.

Pravdu poznajú určite oni dvaja a možno pár blízkych. Každopádne, spojenie Shipky a Mayera vyvoláva pozornosť aj v zaujímavom kontexte. John Mayer v minulosti randil s herečkou Jennifer Anistonovou, ktorá je od neho staršia o deväť rokov a občas dostal aj nálepku „Anistonovej zajačik“. Dnes má Mayer 44 rokov a pôvabná mladá herečka je od neho mladšia o rovnú polovicu.

660682252 Čítajte viac Aniston má o chvíľu 53, v bikinách stále TOP formu! Ale pozor, takmer neustrážila...

Dvadsasťdvaročná Shipka, pôvabná blondínka, odštartovala svoju kariéru už v detskom veku a zlom pre ňu znamenala rola v seriáli Mad Men, kde začala účinkovať ako osemročná (debut pred kamerou pritom mala ako päťmesačné bábätko v jednom z dielov seriálu Pohotovosť!). Za rolu Sally Draperovej, dcéry hlavného hrdinu Dona Drapera, získala ako detská hviezda dokonca niekoľko významných ocenení.

Pozrite si archívnu galériu: Láska v roku 2021: Tieto páriky sa dali dokopy

Travis Barker prišiel aj s partnerkou Kourtney...
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner...
+12Režisér Taika Waititi a speváčka Rita Ora...
debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #John Mayer #klebety #Kiernan Shipka

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...