Arnieho nemanželský syn predsa vykročil v otcových šľapajach - aha, čo sa mu podarilo!

Na pohľad hrozivá automobilová nehoda, ktorej účastníkom bol aj herec a bývalý guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger, poriadne vystrašila jeho blízkych. Jeho nemanželský syn Joseph Baena však o otca strach nemá.

15.02.2022 11:32
Homecoming Weekend Day One Foto: ,
Herec Joseph Baena, syn Arnolda Schwarzeneggera, na akcii Homecoming Weekend.
debata

„Môjmu otcovi sa darí skvele. Fantasticky, neustále trénuje, neustále sa snaží zostať zdravý,“ vyhlásil podľa FOX News herec a nadšený športovec Joseph Baena.

Mladík, ktorý pochádza z nemanželského vzťahu niekdajšieho Terminátora s pomocníčkou v domácnosti Mildred Baenovou, tiež doplnil, že pokiaľ vie, po nedávnej nehode je už otec v poriadku. „Darí sa mu naozaj dobre,“ prezradil počas uplynulého víkendu na akcii Homecoming Big Game Weekend pred zápasom Super Bowl.

Tanečnica a modelka Karrueche Tran na akcii...
Herec Jon Hamm.
+3Herec Jamie Foxx.

Sympatický Joseph sa objavil na jednej z mnohých akcií, ktoré predchádzali najsledovanejší zápas roka. Uvoľnený, v košeli s pestrým vzorom a úsmevom na perách sa zabával v spoločnosti hviezd ako Heidi Klum, Karrueche Tran či Victoria Justice.

Pred časom sa Baena, ktorý je podobným nadšencom fitnessu a kulturistiky ako jeho otec, objavil na titulnej stránke magazínu Men's Health. Samozrejme, predvádzajúc svoju formu. Na margo toho uviedol, že sa cíti byť poctený touto príležitosťou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joseph Baena (@projoe2)

"Všetky tie veľké mená, ako Mark Wahlberg, [Dwayne] The Rock [Johnson], môj otec – je to naozaj veľká česť a privilégium, byť považovaný za hodného titulnej strany a nieto ešte jedného z najmladších ľudí na obálke Men's Health,“ povedal Baena, ktorého čaká filmovanie nového projektu na Havaji.

Video
VIDEO: Arnold Schwarzenegger sa stal v Los Angeles účastníkom dopravnej nehody Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #otec #Arnold Schwarzenegger #Joseph Baena

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...