Bacuľka z Lásky nebeskej sa pýši štíhlym telom! Trvalo to dlho, opisuje a prezrádza recept, ktorý funguje

Herečku Martine McCutcheonovú preslávila v roku 2003 romantická komédia Láska nebeská, kde si zahrala asistentku Natalie v dome britského premiéra v podaní slávneho Hugha Granta.

17.02.2022 00:00
Hugh Grant,  Martine McCutcheon Foto:
Hugh Grant a Martine McCutcheon vo filme Láska nebeská.
debata (1)

Pred filmovými kamerami sa do okatej tmavovlásky Grant napokon zamiloval. Aj vo filme odznelo na margo jej hmotnosti niekoľko poznámok, jednu pichľavú si napríklad neodpustila postava Annie (Nina Sosanya), tá stvárňovala jednu z blízkych spolupracovníčok premiéra (Hugh Grant).

Dnes, takmer 20 rokov od nakrútenia snímky, je všetko inak. Herečkina postava „krv a mlieko“ je minulosťou a už nejaký čas sa 45-ročná Britka na Instagrame delí o zábery svojho „nového tela“. O neľahkom boji porozprávala pre magazín OK!, kde prezradila, že ju dlhodobo trápi diagnóza fibromyalgia (chronická porucha charakterizovaná bolesťami viacerých častí tela a vyššou citlivosťou na tlak). V rozhovore síce načrtla, že by nerada hovorila o svojej hmotnosti, vzápätí však prezradila, že jej kilá navyše išli dole vďaka stravovaniu na princípe diéty 80/20.

„Myslím, že to trvá dlho, kým prídete na to, aký je váš vlastný recept. Trvalo mi dlhší čas, kým som si prešla všetkými možnosťami a našla niečo, čo funguje presne na mňa. Nie je to také jednoduché, ako sa len držať bláznivej diéty. Cítim, že je skutočne dôležité povzbudzovať ženy, aby boli tou najlepšou verziou seba samých,“ opísala spokojná tmavovláska.

Herečke vyhovuje diéta 80/20. „Pravidlo 80/20 je to, čo u mňa funguje. 80 percent stravy tvoria zdravé bielkoviny, zelenina a ovocie, bio a zeleninové šťavy. A potom je tých 20 percent stravy, kedy si doprajem nejaké pochúťky za odmenu,“ opísala. Dokonca sa pochválila aj skutočnosťou, že s ňou podpísala zmluvy vychytená modelingová agentúra Elite, pre ktorú začala herečka a speváčka pracovať.

Martine McCutcheon žije od roku 2012 v spokojnom manželstve s hudobníkom Jackom McManusom, s ktorým vychovávajú 7-ročného syna.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Martine McCutcheon

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...